Wjazd na A1 od Zagrzebia ma tylko 3 pasy do pobierania biletów??
Oprócz tych chyba dwóch dla ichniego Viatoll.
keeiraa'a napisał(a):a wiadomo coś o korkach dzisiaj ?
Bartek1977 napisał(a):Widok na zdjęciu, które zamieściłeś z korkiem, to auta wracające z CRO czy wjeżdżające????
W piątek o tej porze tam będe jechać do CRO i nie podoba mi się taka wizja...
keeiraa'a napisał(a):Czy obowiązkowa jest naklejka PL ? Gdzie ją nakleić ?
sebak napisał(a):Wjazd na A1 od Zagrzebia ma tylko 3 pasy do pobierania biletów??
Oprócz tych chyba dwóch dla ichniego Viatoll.
Bartek1977 napisał(a):kubek_77 napisał(a):sebak napisał(a):W tej chwili na Lucko tradycyjna masakra, ktoś zerkał może na kamerki wcześniej i widział co się działo ok 7 rano?
P.S. Na kamerce w prawym górnym rogu widać rozjazd, jaką on spełnia funkcję?
Ja patrzyłem parę minut po 6 i nie było źle, około 8 zaczęła się masakra...
Wczoraj też spojrzałem i też było bardzo źle około godzin 12-13 sznur aut... niekończący się...
Ja odpuściłem sobie jazdę na A1 i jadę przez BiH. Już i tak miałem w planach wyjad w piątek rano z Budapesztu, ale jak popatrzyłem wczoraj na kamerki to doszedłem do wniosku, że to nie ma i tak większego znaczenia (że to nie sobota czy niedziela), najlepiej wybrać środek tygodnia.
Patrząc teraz na kamerki to ubywa średnio 1-2 auta na 20 sekund (tak się kamerka odświeża) - Lucko-izlaz
Widok na zdjęciu, które zamieściłeś z korkiem, to auta wracające z CRO czy wjeżdżające????
W piątek o tej porze tam będe jechać do CRO i nie podoba mi się taka wizja...
alutka9 napisał(a):leon665 napisał(a):Ten artykuł, wydaje mi się, wprowadza w błąd. Żarówki, zestaw do podnoszenia koła?
spróbuj pojechać przez Czechy i niech cię złapią ichni policjanci bez żarówek to zobaczysz czy to błąd
keeiraa'a napisał(a):Czy obowiązkowa jest naklejka PL ? Gdzie ją nakleić ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi