Karczu napisał(a):.....
Raczej tak:
https://www.google.pl/maps/dir/48.76739 ... !3e0?hl=pl
Zajrzyj Tu : stan-drogi-chyzne-banska-bystrzyca-sahy-budapeszt-t32805.html
A tu masz foty :
post1207901.html#p1207901
Karczu napisał(a):.....
Karczu napisał(a):Na mapie z Twojego linku google ostrzega, że droga jest częściowo płatna.
Daniellos76 napisał(a):Witam, podczas naszych 6 podróży do Cro nigdy nie staliśmy w korkach z 2 powodów: jechaliśmy albo po sezonie albo poza weekendem. W tym roku z uwagi na to, że współtowarzysze muszą jechać autokarem, musimy zameldować się w sobotę, czyli z Polski wyruszamy w piątek. I tu mam pytanie do "doświadczonych" w weekendowej jeździe - o której należy być na granicy SLO/CRO z piątku na sobotę, żeby jak najkrócej stać w korkach?. Planujemy wyjazd ok 16, co znaczy, że na tej granicy możemy być ok 3 nad ranem. Nie wiem czy nie lepiej jest wyjechać trochę wcześniej by być na granicy ok północy? Wiem, że nie ma reguły ale chciałbym poznać opinie tych co podróżowali w takim czasie.
zmasz napisał(a):Problemy z linkami gogle
Wyznaczone trasy w nowych mapach Google niepoprawnie otwierają się w starych mapach.
Teraz przy podawaniu linków do tras trzeba zaznaczyć nowe czy stare mapy Google.
Dlatego w poprzednich postach były problemy w wyznaczaniu tras.
Michalm2012 napisał(a):Daniellos76 napisał(a):Witam, podczas naszych 6 podróży do Cro nigdy nie staliśmy w korkach z 2 powodów: jechaliśmy albo po sezonie albo poza weekendem. W tym roku z uwagi na to, że współtowarzysze muszą jechać autokarem, musimy zameldować się w sobotę, czyli z Polski wyruszamy w piątek. I tu mam pytanie do "doświadczonych" w weekendowej jeździe - o której należy być na granicy SLO/CRO z piątku na sobotę, żeby jak najkrócej stać w korkach?. Planujemy wyjazd ok 16, co znaczy, że na tej granicy możemy być ok 3 nad ranem. Nie wiem czy nie lepiej jest wyjechać trochę wcześniej by być na granicy ok północy? Wiem, że nie ma reguły ale chciałbym poznać opinie tych co podróżowali w takim czasie.
Jeżeli czerwiec to ok, ale druga połowa lipca i sierpień to w tych godzinach korek jest gwarantowany.
Lepiej opracuj sobie trasę "inną" niż wyznaczy Ci Hołek i Google.
Daniellos76 napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Daniellos76 napisał(a):Witam, podczas naszych 6 podróży do Cro nigdy nie staliśmy w korkach z 2 powodów: jechaliśmy albo po sezonie albo poza weekendem. W tym roku z uwagi na to, że współtowarzysze muszą jechać autokarem, musimy zameldować się w sobotę, czyli z Polski wyruszamy w piątek. I tu mam pytanie do "doświadczonych" w weekendowej jeździe - o której należy być na granicy SLO/CRO z piątku na sobotę, żeby jak najkrócej stać w korkach?. Planujemy wyjazd ok 16, co znaczy, że na tej granicy możemy być ok 3 nad ranem. Nie wiem czy nie lepiej jest wyjechać trochę wcześniej by być na granicy ok północy? Wiem, że nie ma reguły ale chciałbym poznać opinie tych co podróżowali w takim czasie.
Jeżeli czerwiec to ok, ale druga połowa lipca i sierpień to w tych godzinach korek jest gwarantowany.
Lepiej opracuj sobie trasę "inną" niż wyznaczy Ci Hołek i Google.
Nie powiem, że mnie pocieszyłeś . Z tego co patrzyłem na mapie jest niewiele alternatyw - czy jest gdzieś może jakas mapka z alternatywnymi przejściami dla Macelj?
Bocian napisał(a):Przez Rogatec jedziesz i masz objechane. Może być drogą 689.
Pozdrav.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi