Jak wygląda sytuacja z korkami w Chorwacji w Niedzielę rano ok 10-12. Czy przed tunelami lub gdzieś można długo postać ?
Zawsze jeździłem na noc z Piątku/Sobota pierwszy raz jadę w Sobota/Niedziela stąd moje pytanie.
Z góry dziękuje za pomoc
bosek1 napisał(a):Jak wygląda sytuacja z korkami w Chorwacji w Niedzielę rano ok 10-12. Czy przed tunelami lub gdzieś można długo postać ?
Zawsze jeździłem na noc z Piątku/Sobota pierwszy raz jadę w Sobota/Niedziela stąd moje pytanie.
Z góry dziękuje za pomoc
te kiero napisał(a):pawlop napisał(a):(...)Austria, Słowacja,Czechy i PL
ciekawi mnie ten odcinek, jak go pokonałeś, bo trochę wydaje mi się dziwny, ale może coś po drodze zwiedzaliście; mógłbyś podać szczegóły (np link do trasy)
pawlop napisał(a):te kiero napisał(a):pawlop napisał(a):(...)Austria, Słowacja,Czechy i PL
ciekawi mnie ten odcinek, jak go pokonałeś, bo trochę wydaje mi się dziwny, ale może coś po drodze zwiedzaliście; mógłbyś podać szczegóły (np link do trasy)
Słowenia objazd autostrady przez Ptuj, Lenart, Mureck. Potem miała być cały czas autostrada ale wyszedł skrót przez Eisenstadt, potem Bratysława, Żilina Cadca, Trinec Leszna Góra i dalej Bielsko, Tychy.
dids76 napisał(a):bosek1 napisał(a):Jak wygląda sytuacja z korkami w Chorwacji w Niedzielę rano ok 10-12. Czy przed tunelami lub gdzieś można długo postać ?
Z góry dziękuje za pomoc
Przeważnie jeździłem do CRO na noc z soboty na niedzielę w ostatni weekend sierpnia. Nigdy w żadnych korkach nie stałem, czego i Tobie życzę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi