i w związku z tym co czytam jak sie stoi jadąc Graz- Maribor....mam pytanie,czy ktoś jechał tak żeby ominąć ten zjazd i pokusił się o jazdę z Grazu na Klagenfurt a potem w dół na Ferlach -Trzić-Kranj-Ljubljana-Postojna-Koper!!!!
czy tam tez moge się korków spodziewac?
Fatamorgana napisał(a):i w związku z tym co czytam jak sie stoi jadąc Graz- Maribor....mam pytanie,czy ktoś jechał tak żeby ominąć ten zjazd i pokusił się o jazdę z Grazu na Klagenfurt a potem w dół na Ferlach -Trzić-Kranj-Ljubljana-Postojna-Koper!!!!
Jak juz to tylko raczej w Lublanie czy obrzeżach. Sporadycznie koło Postojnej, bo zdarza sie większy ruch, a bramek tam niewiele.
Reszta tej drogi to mniej uczęszczane trasy.
Pod Koprem może byc więcej pojazdów, bo tam krzyżują się trasy przelotowe z Triestu i jeździ tam sporo makaroniarzy.
Fatamorgana napisał(a):i w związku z tym co czytam jak sie stoi jadąc Graz- Maribor....mam pytanie,czy ktoś jechał tak żeby ominąć ten zjazd i pokusił się o jazdę z Grazu na Klagenfurt a potem w dół na Ferlach -Trzić-Kranj-Ljubljana-Postojna-Koper!!!!
Jak juz to tylko raczej w Lublanie czy obrzeżach. Sporadycznie koło Postojnej, bo zdarza sie większy ruch turystyczny.
Reszta tej drogi to mniej uczęszczane trasy.
Pod Koprem może też być więcej pojazdów, bo tam krzyżują się trasy przelotowe z Triestu i jeździ tam sporo makaroniarzy. Nie pojechał bym tam w weekend.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi