piotrulex napisał(a):Skąd i gdzie jedziesz?
My koło 14-tej 14-go startujemy z Torunia i ciągniemy do Baski na Krk
Też bierzemy pod uwagę objazdy, będzie nasłuch na CB i radio
Jutro jest sobota, o której nie wyjedziesz, będzie ciasno w Lucko. Jak nie chcesz nic kombinować, to jedyna rada jest taka, żeby odbić na bramki do płatności kartą.balham napisał(a):Witam wszystkich . Jutro trasa Vodice - Tarnów przez Węgry i Słowację . O której będzie mi najlepiej wyjechać z Vodice? Raczej nie chciałbym korzystać z objazdów gdyż jestem tu pierwszy raz . Dziękuję za pomoc
pjetko napisał(a):
... Generalnie startuję spod Warszawy ok 15-16, natomiast potem jeszcze nie wiem jak będe jechać. Albo pojade prosto na A1, potem Czechy, Austria, .
balham napisał(a):Witam wszystkich . Jutro trasa Vodice - Tarnów przez Węgry i Słowację . O której będzie mi najlepiej wyjechać z Vodice? Raczej nie chciałbym korzystać z objazdów gdyż jestem tu pierwszy raz . Dziękuję za pomoc
piotrulex napisał(a):Ty z Wawy masz bliżej mniej wiecej o tyle ile później wyjeżdzasz więc pewnie nieświadomie gdzieś w okolicy będziemy jechać o ile wybierzesz ten wariant trasy
Mam nadzieje, że będzie znosnie choć spodziewam sie sporych trudności z natęzonym ruchem długowekendowym
balham napisał(a):Jeżeli wyjadę ok. 18 to korki będą przed Zagrzebiem?
nowy100 napisał(a): Drugie pytanie jak później na przejściu Słowenia- Austria, wychodzi, że będę koło południa.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi