Lednice napisał(a):Za to w Pawłowicach stoją teraz często miśki z suszarką, tam gdzie dawniej łapał radar,
bilans musi wyjść na zero.
Znajomy prowadził ostatnio dyskusję z żoną.
Żona: uważaj tu jest ograniczenie do 70
Znajomy: ale ten radar nie jst czynny
Żona : uważaj
...2 minuty później: zapraszamy do radiowozu
Nie wiem, kiedy otworzą 938 w Pawłowicach, ale jak to zrobią przed 5 lipca, to zaraz o tym napiszę
Potem mnie nie ma
trajano napisał(a):A jak wygląda sprawa na Węgiersko-Chorwackim przejściu w Letenye? Chcę tam jechać drogą 85 aby ominąć Słowenię. Podejrzewam że zamelduję się tam w sobotę popołudniu. Dużych korków się spodziewać?
viltob08 napisał(a):A jak z przejściem Macelj, w sobotę, ale późnym popołudniem? Zawsze przekraczaliśmy granicę wcześnie rano, a tym razem, ponieważ mamy zaplanowany nocleg, będziemy to robić w godzinach przedwieczornych
dids76 napisał(a):viltob08 napisał(a):A jak z przejściem Macelj, w sobotę, ale późnym popołudniem? Zawsze przekraczaliśmy granicę wcześnie rano, a tym razem, ponieważ mamy zaplanowany nocleg, będziemy to robić w godzinach przedwieczornych
Też ruszam w sobotę, pojutrze. Przez ostatnie dwa weekendy obserwowałem kamerki na przejściu w Macelj i ok 12 zaczynało się robić pusto. Ruszam z domu ok 7-8 rano i w Macelj będę koło 15 więc liczę że korków większych nie będzie. jak w Cro będę miał internet to dam znać
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi