donbors napisał(a):Cześć, jutro planuję jechać do Chorwacji. Planowałem trasę przez Czechy/Austrię/Słowenię, ale dziś rano widzę że są duze korki pod Brnem. Google Maps pokazuje podobny czas przez Słowację/Węgry. Wyjazd rano ok. 5:30 z noclegiem w trasie. Co polecacie?
donbors napisał(a):Cześć, jutro planuję jechać do Chorwacji. Planowałem trasę przez Czechy/Austrię/Słowenię, ale dziś rano widzę że są duze korki pod Brnem. Google Maps pokazuje podobny czas przez Słowację/Węgry. Wyjazd rano ok. 5:30 z noclegiem w trasie. Co polecacie?
MIREKES napisał(a):cześć,
od lat wybieram trasę: Katowice-Brno-Wieden-Makarska ale zastanawiam się nad zmianą na:
ZWARDON-BRATYSLAW-WIEDEN-MAKARSKA
czy ktoś ma porównanie? W Czechach ciagle korki i zwężenia, od 10 lat w tym samym miejscu
gonzo napisał(a):donbors napisał(a):Cześć, jutro planuję jechać do Chorwacji. Planowałem trasę przez Czechy/Austrię/Słowenię, ale dziś rano widzę że są duze korki pod Brnem. Google Maps pokazuje podobny czas przez Słowację/Węgry. Wyjazd rano ok. 5:30 z noclegiem w trasie. Co polecacie?
W poniedziałki zawsze jest tam duży korek ale to stoją auta ciężarowe. Osobówki lecą lewym pasem.
Marsallah napisał(a): Polska, Panie to już sruuuu - od granicy do Warszawy jedzie się teraz 3h. Tak, mamy najlepsze drogi na drodze na/z crowakacji.
marekkowalak napisał(a):Marsallah napisał(a):
Też jestem tego zdania. Obecnie, po latach wielkiej budowy, mamy jedne z lepszych drog szybkiego ruchu w Europie. A już odcinek A1 Częstochowa- Łódź to jest perełka!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi