Inde napisał(a):Lućko w stronę Splitu jakieś 5 minut stania na bramkach. Później zator na 15 min w sumie nie wiadomo czemu na wysokości Karlovaca. Teraz przynajmniej wedle mapy strzała, aż do tunelu SV. Rok. Zobaczymy Ajde
marecky81 napisał(a):2-3 września szykuje się tradycyjnie hardkor w kierunku powrotnym.
wielbiciel napisał(a):marecky81 napisał(a):2-3 września szykuje się tradycyjnie hardkor w kierunku powrotnym.
Hardkor można uniknąć tylko trzeba trochę myślenia włączyć.
Od wielu lat tu na forum wskazujemy gotowe rozwiązania uniknięcia przewidywalnych problemów po drodze, a i tak są mądrale co lepiej wiedzą. Potem czytamy ile stali w korku, ile mandatów mają do zapłacenia itp.
Ja stosując pewne zasady stałem dwa razy w korku, w latach 90-tych w Austrii poważny wypadek na autostradzie i lądujący helikopter oraz 2015 wracając z długiego weekendu na Istrii, a jeżdżę co roku.
Jedno jest pewne, w tym roku korków do i z powrotem było i jest bardzo dużo, a w najbliższą sobotę ponownie sprawdzę jak to jest w realu
marecky81 napisał(a):wielbiciel napisał(a):marecky81 napisał(a):2-3 września szykuje się tradycyjnie hardkor w kierunku powrotnym.
Hardkor można uniknąć tylko trzeba trochę myślenia włączyć.
Od wielu lat tu na forum wskazujemy gotowe rozwiązania uniknięcia przewidywalnych problemów po drodze, a i tak są mądrale co lepiej wiedzą. Potem czytamy ile stali w korku, ile mandatów mają do zapłacenia itp.
Ja stosując pewne zasady stałem dwa razy w korku, w latach 90-tych w Austrii poważny wypadek na autostradzie i lądujący helikopter oraz 2015 wracając z długiego weekendu na Istrii, a jeżdżę co roku.
Jedno jest pewne, w tym roku korków do i z powrotem było i jest bardzo dużo, a w najbliższą sobotę ponownie sprawdzę jak to jest w realu
Tak po prawdzie, możesz napisać o co ci chodzi?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi