Justynka133 napisał(a):Witam , wczoraj w faktach pokazano korki jakie są na trasie do Cro, jedziemy w piątek i nie ukrywam że się trochę przeraziłam. Z relacji wynika, że są tłumy ludzi tłumy aut itp. Czy mozna prosić o fakty osób które są i jechały czy jest dramat czy tv kłamie
Justynka133 napisał(a):Witam , wczoraj w faktach pokazano korki jakie są na trasie do Cro, jedziemy w piątek i nie ukrywam że się trochę przeraziłam. Z relacji wynika, że są tłumy ludzi tłumy aut itp. Czy mozna prosić o fakty osób które są i jechały czy jest dramat czy tv kłamie
wiolek_lp napisał(a):Najdłużej ile czekałam to w zeszłym roku na Letenye 25 minut właśnie w sobotę o 3 w nocy
ZAQ_12 napisał(a):Justynka133 napisał(a):Witam , wczoraj w faktach pokazano korki jakie są na trasie do Cro, jedziemy w piątek i nie ukrywam że się trochę przeraziłam. Z relacji wynika, że są tłumy ludzi tłumy aut itp. Czy mozna prosić o fakty osób które są i jechały czy jest dramat czy tv kłamie
Justyna, wybierając piątek możesz spodziewać się dużych korków. Wszystko zależy skąd jedziesz, jaką trasą i o której godzinie będziesz przejeżdżała przez najbardziej newralgiczne punkty na trasie. Napisz coś więcej.
Aga
Kapitańska Baba napisał(a):Justynka133 napisał(a):Witam , wczoraj w faktach pokazano korki jakie są na trasie do Cro, jedziemy w piątek i nie ukrywam że się trochę przeraziłam. Z relacji wynika, że są tłumy ludzi tłumy aut itp. Czy mozna prosić o fakty osób które są i jechały czy jest dramat czy tv kłamie
Wszystkie nasze chorwackie wyjazdy wakacyjne to wyjazd właśnie w piątek ok 4 rano. Nigdy nie staliśmy w korkach w Letenye - jesteśmy na tej granicy z reguły w okolicach późnego popołudnia. Autostrada do Zagrzebia zwykle bardzo pusta. Dalej nie wiem. Wracamy na autostradę chorwacką w sobotę z rana i to już niestety droga przez mękę. Korek, tłok, masakra
ravel napisał(a):Jechaliśmy przez Wieden w sobotę o 18tej i była masakra, ponad godzina stania w korku. Proponuję zrobić siku przed Wiedniem bo następne będzie dostępne za ok 2h później
Jedyny plus że w korku spotkaliśmy Sobiesława Zasadę który jechał w paradze Maluchów do Turynu.
Justynka133 napisał(a):
U nas Chorwacja będzie noc/ranek, zobaczymy jakiego będziemy mieć pecha badz szczęście. Dwa lata temu 2h na bramkavh do Chorwacji staliśmy później było lekko ale nie pamiętam jaki to był dzien
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi