bledzik napisał(a):jechałem niezliczoną ilość razy autostradą A1 w Chorwacji i nigdy nie stałem w korku ( poza Lucko - bramki). Kiedy wy jezdzicie i stoicie w tych korkach? Pytam z ciekawości , nie ze złośliwości, żeby nie wpakować się kiedyś korek, choć i tak zawsze jeżdżę z aplikacjami GoogleMaps, Hak itd
bledzik napisał(a):jechałem niezliczoną ilość razy autostradą A1 w Chorwacji i nigdy nie stałem w korku ( poza Lucko - bramki). Kiedy wy jezdzicie i stoicie w tych korkach? Pytam z ciekawości , nie ze złośliwości, żeby nie wpakować się kiedyś korek, choć i tak zawsze jeżdżę z aplikacjami GoogleMaps, Hak itd
Marsallah napisał(a):Przy okazji, po raz pierwszy odpuściłem sobie znaczną część autostrady w Chorwacji - jedynką jechaliśmy przez Plitvice i dalej i wyjechaliśmy na A1 dopiero na wysokości Sv. Roka (góry).
Czas podróży podobny, komfort jazdy większy, żarcie na trasie lepsze i tańsze.
SLO skanowanie wszystkich doku bez Covid, CRO skanowanie doku, Covid, pytania gdzie będziemy się zatrzymać, wszystko wpisywali sobie do bazy.
a_tomek napisał(a):kombiak napisał(a):Przepraszam za głupie pytanie, ale może lepiej uciekać na Cvetlin? Tak nie byłoby lepiej?
Cvetlin jest zarezerwowany dla smakoszy objazdu M-L-P
wildi2 napisał(a):a_tomek napisał(a):kombiak napisał(a):Przepraszam za głupie pytanie, ale może lepiej uciekać na Cvetlin? Tak nie byłoby lepiej?
Cvetlin jest zarezerwowany dla smakoszy objazdu M-L-P
W zeszłym roku 01.08 (sobota) Cvetlin - ponad 3 godziny stania w godzinach południowych na wjeździe do CRO, także różnie bywa z Cvetlinem. Po tej akcji jest dla mnie spalony.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi