zbig99 napisał(a):Czy wiecie może jak wygląda aktualnie (pod kątem korków) trasa Bohumin-Olomuniec-Brno-Wiedeń-Graz? Planuję trasę w najbliższą niedzielę rano ok. 07:00.
zbig99 napisał(a):Czy wiecie może jak wygląda aktualnie (pod kątem korków) trasa Bohumin-Olomuniec-Brno-Wiedeń-Graz? Planuję trasę w najbliższą niedzielę rano ok. 07:00.
sebu napisał(a):Mam pytanie . Od kilku lat jeżdżę z Kielc do Cro przez Węgry ,bo trasa Ostrawa- Brno-Wiedeń-Maribor -Cro . Zwłaszcza Słowenia i jej remont stały się uciążliwe, mocno korkujące . Na pewno masa ludzi jezdzi tą drogą . I tu moje pytanie . Czy coś się poprawiło ?.
sebu napisał(a):Mam pytanie . Od kilku lat jeżdżę z Kielc do Cro przez Węgry ,bo trasa Ostrawa- Brno-Wiedeń-Maribor -Cro . Zwłaszcza Słowenia i jej remont stały się uciążliwe, mocno korkujące . Na pewno masa ludzi jezdzi tą drogą . I tu moje pytanie . Czy coś się poprawiło ?.
sebu napisał(a):Mówicie że Słowenia jest ok?. Lubiłem tą trasę i kilka razy miałem okazję nią jechać na Cro . Jednak z relacji moich znajomych ,dalej jeżdżących tą trasą słyszałem że w Słoweni się korkuję .
Mieszkam w Kielcach więc mam do wyboru kilka opcji tras . Jednak trasa przez CZ,A,Sł . jest najszybsza .Pod warunkiem że się jedzie .
sebu napisał(a):Zapewne jechał ktoś przez Bratysławę i potem drogą 86 ,przejście Lendava . Jak dalej jedziecie na Cekovec i do E65 czy na Varażdin i później dopiero wjazd na E65. Pytam bo w tym roku prawdopodobnie z Kielc pojadę tą trasą .
sebu napisał(a):Dzięki Zabekrafal za mapkę .Dokładnie ta trasa mnie interesuję .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi