Marsallah napisał(a):W soboty w sezonie korek tam jest zawsze, bez wyjątków.
A jak to wygląda z niedzieli na poniedziałek?
Krzysiekm napisał(a):Luzik, nie raz tak właśnie jechałem.Każdy dzień oprócz piątku i soboty!
Marsallah napisał(a):samotnik napisał(a): W połowie sierpnia 2010 o świcie było tam stania na kilkanaście samochodów, kilka minut.
Taaak? Naprawdę? A może byś tak doprecyzował w jaki dzień tygodnia, bo na pewno nie w sobotę. Akurat rok temu w połowie sierpnia w sobotę o świcie była kolejka do granicy zaczynająca się gdzieś między Ptujem a Trzecem (nie wiem dokładnie, bo jechałem bokiem) z czasem przejazdu odcinka Trzec - Gorni Macelj ok. 2-4h (zależnie od wyboru pasa i tupetu kierowcy).
W soboty w sezonie korek tam jest zawsze, bez wyjątków.
marytka napisał(a):Marsallah napisał(a):samotnik napisał(a): W połowie sierpnia 2010 o świcie było tam stania na kilkanaście samochodów, kilka minut.
Taaak? Naprawdę? A może byś tak doprecyzował w jaki dzień tygodnia, bo na pewno nie w sobotę. Akurat rok temu w połowie sierpnia w sobotę o świcie była kolejka do granicy zaczynająca się gdzieś między Ptujem a Trzecem (nie wiem dokładnie, bo jechałem bokiem) z czasem przejazdu odcinka Trzec - Gorni Macelj ok. 2-4h (zależnie od wyboru pasa i tupetu kierowcy).
W soboty w sezonie korek tam jest zawsze, bez wyjątków.
a ja własnie w sobotę-sorryy druga połowa sierpnia 2010
sobota ,blady świt-jakieś 3-do 4 aut przed nami
Grzesiek21 napisał(a):Cały czas myślałem żeby jechać do przejścia w Macelj. Myślę że na przejściu będę około godziny 2-3 rano (16 lipiec sobota), myślicie że duże będą korki ? Ewentualnie na jakie inne przejście się kierować żeby nie było tak zatłoczone? Będę jechał objazdem autostrady w Słowenii.
Mosqito napisał(a):W niedzielę po południu korek na wyjeździe z Chorwacji miał 5 km
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi