maluszek napisał(a):Przeczytałam całą relację, bardzo fajna. Mam pytanie czy morska woda nie powodowała żadnych podrażnień skóry u psa? My mamy wielkiego psiaka i co roku jest problem kto z nim zostanie. Kiedyś zastanawialiśmy się czy nie zabrać naszego wielkoluda do Chorwacji, ale on już upały u nas źle znosi, więc w Chorwacji byłoby mu jeszcze trudniej. Co prawda uwielbia pływać, bo to wodołaz, ale on ma tyle sierści, że nie wiem jak zniósłby morską wodę.
mucha napisał(a):maluszek napisał(a):Przeczytałam całą relację, bardzo fajna. Mam pytanie czy morska woda nie powodowała żadnych podrażnień skóry u psa? My mamy wielkiego psiaka i co roku jest problem kto z nim zostanie. Kiedyś zastanawialiśmy się czy nie zabrać naszego wielkoluda do Chorwacji, ale on już upały u nas źle znosi, więc w Chorwacji byłoby mu jeszcze trudniej. Co prawda uwielbia pływać, bo to wodołaz, ale on ma tyle sierści, że nie wiem jak zniósłby morską wodę.
Jeśli chodzi o upały to w godzinach największego słońca zostawialiśmy ją w apartamencie .Wiadomo jak to jest w większości apartamentów w Chorwacji-klima , na podłodze kafelki ,a w oknach okiennice -lepszy komfort niż w domu;)Co do wody to nie miała nigdy uczulenia ani podrażnień -choć zawsze jak wracaliśmy z plaży płukaliśmy ja pod jakimś prysznicem bo jednak sól sama w sobie jest drażniąca zarówno dla ludzi jak i psów
mucha napisał(a):Jak tylko znajdę trochę czasu to opisze tutaj naszą tegoroczną majówkę na Istrii , więc zapraszam:)
Powrót do Nasze relacje z podróży