Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Korcula przełom maja i czerwca. Vela Luca

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Eduardo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eduardo » 27.02.2006 15:41

Kasiula.m napisał(a):Przepraszam, ze jescze zawracam glowe, ale interesuje mnie ta oferta i szukam informacji o niej na jakis stronach, chodz mi o zdjecia i wszystkie szczegoly.... czy moglby ktos podeslac?

Witaj, http://www.allegro.pl/item87217375_auto ... _hit_.html
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 27.02.2006 18:34

Dzieki, nie wpadlabym , ze na allegro handluja wakacjami:)
Oferta nawet kuszaca- pewnie ze wzgledu na terminy, ciekawe jaka jest pogoda pod koniec maja i na poczatku czerwca- pewnie zmienna, a morze jescze zimnawe, ale sie zastanawiamy:) czy przypadkiem tam sie nie zanudzimy:)
Eduardo, powiedz mi co ta oferta ma wspolnego z Neckermanem?
teka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) teka » 27.02.2006 20:40

Zajrzyj tutaj http://www.neckermann.pl/index.php?m=of ... w&id=15118 i wszystko jasne.
Pozdrawiam
Maciończyk Mariusz
Autostopowicz
korcula przełom maja i czerwca. Vela Luka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciończyk Mariusz » 27.02.2006 21:34

Moim zdanieem Korcula to przepiękna wyspa , ze względu na bardzo urozmaicony krajobraz ( środek wyspy zajmują urodzajne "polja" natomiast brzegi wyspy są górzyste) Plaże oczywiście skaliste (oprócz : Pupnatska Luka, Bacvanska Luka, Lumbarda) Wyspa jest zielona (sosna , pinia ,oliwki) Szczególnie polecam do spokojnego wypoczynku rejon Prigradicy (uvala Kurija,Naplovac, Żukova ,Crnja Luka) oraz rejon Potirny i Karbuni. Są to miejsca piękne , pozbawione zgiełku ,na tak zwanym " końcu świata".
Pozdrawiam
Mariusz
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 03.03.2006 08:05

Eduardo.
Ja też jade do Tego hotelu od 28.05. z dwójka dzieciaków na 2 tygodnie. Skąd bedziesz jechał. Co roku jeżdze do Chorwacji na przełomie Maja i Czerwca. Wtedy Chorwacja jest najpiękniejsza, bo jeszcze zielona, jest ciepło i jest niewielu turystów.

Pozdrawiam

Puzzle1
Eduardo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eduardo » 03.03.2006 12:22

Puzzle1 napisał(a):Eduardo.
Ja też jade do Tego hotelu od 28.05. z dwójka dzieciaków na 2 tygodnie. Skąd bedziesz jechał. Co roku jeżdze do Chorwacji na przełomie Maja i Czerwca. Wtedy Chorwacja jest najpiękniejsza, bo jeszcze zielona, jest ciepło i jest niewielu turystów.

Pozdrawiam

Puzzle1

Witaj, moje plany uległy małej modyfikacji. Jadę na Korculę, ale dopiero od 2 czerwca. Wyjazd z Warszawy.
Pozdrawiam
Do zobaczenia na miejscu.
Puzzle1
Croentuzjasta
Re: vela luka przełom maja i czerwca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 03.03.2006 12:53

frytek5a napisał(a):Ja też wybieram się w tym okresie do ADRII z dwójką dzieci -26 maj - może wspólna podróż ?

Dobiję do Ciebie 2 dni później. Też z 2 dzieci.Jak chcesz o tym pogadać to wyślij maila kontaktowego na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam

Puzzle
Eduardo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eduardo » 03.03.2006 14:25

Puzzle1 napisał(a):
frytek5a napisał(a):Ja też wybieram się w tym okresie do ADRII z dwójką dzieci -26 maj - może wspólna podróż ?

Dobiję do Ciebie 2 dni później. Też z 2 dzieci.Jak chcesz o tym pogadać to wyślij maila kontaktowego na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam

Puzzle

Witajcie, gdzie planujecie przeprawę promową w Splicie, w Ploce, czy w Orebiciu?
Pozdrawiam
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 03.03.2006 14:40

Eduardo napisał(a):
Puzzle1 napisał(a):

Pozdrawiam

Puzzle

Witajcie, gdzie planujecie przeprawę promową w Splicie, w Ploce, czy w Orebiciu?
Pozdrawiam

Witaj

W Splicie. Ładuję rodzinkę na katamaran o godz 14, a ja czekam na na prom samochodowy o godz 18. O 21.40 Jestem w Adrii
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 03.03.2006 14:44

Eduardo napisał(a):
Puzzle1 napisał(a):

Pozdrawiam

Puzzle

Pozdrawiam

Ty będziesz miał łatwiej. Od 01.06 latają już 2 promy dziennie.

Puzzle1
baborow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) baborow » 03.03.2006 14:44

Jadę do tego samego hotelu we wrześniu. Mam pytanie, czy znależliście tańszy prom niż z Orebic-a ??[Pozdrawiam
frytek5a
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) frytek5a » 03.03.2006 19:29

Eduardo napisał(a):
Puzzle1 napisał(a):

Pozdrawiam

Puzzle

Pozdrawiam

Cześć,
Myślałem o promie ze Splitu, ale w tym terminie (26.05)wypływa podobno dopiero godz.15 - myślę że to trochę za póżno - tak więc jeszcze nie wiem!
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 03.03.2006 23:02

baborow napisał(a):Jadę do tego samego hotelu we wrześniu. Mam pytanie, czy znależliście tańszy prom niż z Orebic-a ??[Pozdrawiam

Najpierw Trzeba się dostać do Orebica, a to też koszty.
wyrzej
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wyrzej » 05.03.2006 18:48

Witam,
wybieram sie do Adrii od 11 czerwca (2+1).
W zeszłym roku, w czerwcu, byli tam moi znajomi i mam kilka zjęć okolicy i samego hotelu.
Z mapy wyspa wygląda zachęcająco http://prizba.net/korculamap1.html, a i z tego co opowiadali znajomi jest tak w rzeczywistości. Z hotelu do centrum miasta prowadzi kamienista ścieżka nad samym morzem (około 2 km). Plaża przy hotelu niewielka, ale łagodnie schodząca, bez jeżowców.
Wszystko inne tak jak pisali przedmówcy.
Na pewno są w Cro miejsca równie piękne i piękniejsze, ale od czegoś trzeba zacząć. Najważniejsze, to pozytywne nastawieniei trochę pogody.
Serdziu
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Serdziu » 10.03.2006 09:56

No i ja też Adria... Pierwszy raz Chorwacja, i po długich namysłach (I lekturze tego forum) wraz z przyszłą żoną zdecydowaliśmy się właśnie na Korculę... Przybywamy 14 Czerwca, mam nadzieję, że będzie ok:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Korcula przełom maja i czerwca. Vela Luca - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone