agnieszka-bg napisał(a):No tośmy się minęli, bo wyjechaliśmy z Zavalaticy 27 lipca. Zdjęcia super! Pozdrawiam. Czekam na jeszcze.
oginioszki napisał(a):Radość z tego co zastalismy sprawiła że po zjedzeniu obiadu i wypiciu kawy(dziesiątej tej doby) postanowiliśmy odpoczynek i sen odłożyć na wieczór i udalismy się na najbliższą plaże na obrzeżach Zavalatica. Plaża urokliwa choć momentami zbyt zatłoczona .Kąpiel podziałała orzeżwiająco i byliśmy pewni że spędzimy tu cudowne wakacje
agnieszka-bg napisał(a):Do bobemce - plaża zaśmiecona, dno na brzegu w miarę czyste, potem, głębiej zaśmiecone w całej zatoczce- mąż nurkuje i widział.
agnieszka-bg napisał(a):Moja relacja- Zakochani w Chorwacji, zdjęcia też są. Mieszkaliśmy naprzeciwko. Pozdr.
zawodowiec napisał(a):Fajnie piszesz, a Pupnatska luka ekstra jest Zjechaliśmy tam parę lat temu na naszym objeździe Korczuli. Parę dni przedtem na dolnej asfaltowej drodze (starej, między górnym asfaltem i szutrem prowadzącym na plażę) udało mi się w środku nocy przy zawracaniu zwiesić tylne koło nad krawędzią drogi, co się moja Pani wystraszyła to jej. W dole "przepaść" wg jej wrażenia, wg mojego tylko nieco stromy stok Podeszliśmy kawałek po pomoc i spotkani miejscowi nam pomogli, unieśli trochę brykę od zawieszonej strony i wyjechałem bez żadnych uszkodzeń
pzdr
Powrót do Nasze relacje z podróży