Południowiec napisał(a):Już uzupełniam kalendarz wyjazdowy.
To napewno zauważysz, że będę w Prigradicy od 3.07 do 17.07. Może się spotkamy
a to ja napisał(a):23.07-06.08 oginioszki Opole - Zavalatica (Ferrari)
bobemce napisał(a):a to ja napisał(a):23.07-06.08 oginioszki Opole - Zavalatica (Ferrari)
Ja tak patrzę, kto w moim terminie wyjeżdża... i patrzę - ognioszki może się wyminiemy na trasie, bo też pewnie wyjeżdżacie 22 lipca ale z tym ferrari to będzie ciężko się ścigać... chyba że tak nazywacie focusa
w pracy mamy vw caddy'ego, którego nazywamy pociesznie caddylakjem
pozdrowienia!
Polinna napisał(a):A mam pytanko, jaka jest mniej więcej temperatura wody w morzu na Korculi? Jest zimniejsza niż przy lądzie?
Południowiec napisał(a):Mkm, Oginioszki, Majeczka jeśli chodzi o wysepkę Proizd doradźcie mi czy można dopłynąć pontonem na Proizd. W najwęższym miejscu z mapy wynika, że między Korculą a Proizd jest jakieś 300 m. Z tego co znalazłem w sieci jest tam Tankaraka Army Zone, więc nie wiem czy teren za Vela Luką jest dostępny. Jeżeli ktoś płynął na Proizd pontonem, zna te tereny to proszę o info.
Pozdrawiam
bobemce napisał(a):Południowiec napisał(a):Mkm, Oginioszki, Majeczka jeśli chodzi o wysepkę Proizd doradźcie mi czy można dopłynąć pontonem na Proizd. W najwęższym miejscu z mapy wynika, że między Korculą a Proizd jest jakieś 300 m. Z tego co znalazłem w sieci jest tam Tankaraka Army Zone, więc nie wiem czy teren za Vela Luką jest dostępny. Jeżeli ktoś płynął na Proizd pontonem, zna te tereny to proszę o info.
Pozdrawiam
A masz ponton z silnikiem, czy takie byle coś zabawkę? Bo z Vela Luki to się minimum 20 minut stateczkiem wycieczkowym płynie... Pontonem napędzanym silnikiem spalinowym nie płynąłem nigdy, więc w takim wypadku Ci nie pomogę - ale zaznaczam - kawałek jest.
pzdr
Powrót do Nasze relacje z podróży