Uwielbiam tą Twoją relację!
Już za tydzień Korcula i dzięki Twojej relacji chyba przejedziemy całą wyspę, żeby popłynąć na Proizd, a pewnie bez tych fotek nie zdecydowalibysmy się na taką podróż mam nadzieję, że się uda
Sysia_86 napisał(a):Uwielbiam tą Twoją relację!
Już za tydzień Korcula i dzięki Twojej relacji chyba przejedziemy całą wyspę, żeby popłynąć na Proizd, a pewnie bez tych fotek nie zdecydowalibysmy się na taką podróż mam nadzieję, że się uda
Sysia_86 napisał(a):To super, to coś idealnego dla nas
Chciałabym pojechać na te wszystkie plaże, które odwiedziłaś, a o których czytałam wiele dobrego. Tylko, ze mam lęk przestrzeni i boję się przepaści, więc będzie to dla mnie duże wyzwanie! Poza tym boimy się trochę o samochód i nie wiem czy bezpodstawnie..?
oginioszki napisał(a):A oto nasz statek
dangol napisał(a):Wtedy przy nabrzeżu w Vela Luka wyglądał tak nieco bezpańsko, jakby już był zamknięty na cztery spusty na okres posezonowy... Nic się przy nim nie działo ani popołudniową porą, ani rano... Może już w tym czasie nie było kursów na Proizd i dzięki temu obsługa portu pozwoliła przy nim przycumować? Teraz będziemy jakieś 1,5 - 2 tygodnie wcześniej, to może będzie jeszcze pływać na wyspę , wówczas zobaczymy czy jakoś da się go wykorzystać . Zwłaszcza, że ewentualny postój na kąpanie to będzie maksymalnie godzinka czy dwie...
oginioszki napisał(a):Mam nadzieję że uda Wam sie wykąpać na tej plaży i że zobacze to w Twojej relacji Danusia.A swoją drogą to trochę dziwne że w wrześniu już nie ma tam rejsów.Nie wiem jak tam z pogodą ale z tego co czytam na forum wrzesień jest jeszcze ciepłym miesiącem .
pozdrawiam
bobemce napisał(a):oginioszki napisał(a):Mam nadzieję że uda Wam sie wykąpać na tej plaży i że zobacze to w Twojej relacji Danusia.A swoją drogą to trochę dziwne że w wrześniu już nie ma tam rejsów.Nie wiem jak tam z pogodą ale z tego co czytam na forum wrzesień jest jeszcze ciepłym miesiącem .
pozdrawiam
E no, zaraz, bez takich! Jak we wrześniu nie kursują? Za tydzień się wybieram i mają kursować!!!
Powrót do Nasze relacje z podróży