Gratulacje. Niby kukam na fb od czasu do czasu, ale konkursu nie widziałam.... Daj linka z ciekawości...
Ciekawa jestem co na en weekend w Dubrovniku zaplanowałaś?
pomorzanka zachodnia napisał(a):Super, gratuluję, wspaniała nagroda!
lotnikwsk napisał(a):wiolek_lp napisał(a):I tak bym się pochwaliła, jak na mnie to i tak długo wytrzymałam
Też mnie to dziwiłowiolek_lp napisał(a):A na ośmornicę zapraszam
Dziękuję bardzo na pewno z zaproszenia skorzystam
piekara114 napisał(a):Gratulacje. Niby kukam na fb od czasu do czasu, ale konkursu nie widziałam.... Daj linka z ciekawości...
Ciekawa jestem co na en weekend w Dubrovniku zaplanowałaś?
piekara114 napisał(a):No jedzenie w Dubrovniku będzie wyzwaniem....
Tego na fb to nie podglądałam...
Podsuwam jeszcze na dzień na kółkach to miejsce...
lawenda80 napisał(a):Nareszcie ! czekałam na Twoją relacje Wiolu
cieszę się bardzo,że piszesz
gusia-s napisał(a):W Dubrovniku to bym mogła o chlebie i wodzie przeciepać jakby co
Kugle są też bardzo sycące
Habanero napisał(a):Uvala Vaja bardzo ładna. Chyba trochę daleko mieliście do niej.
Zdjęcie z chłopakami w wodzie superowe
Ośmiornica robi wrażenie, a nagroda... coś pięknego.
Gratuluję i bawcie się dobrze
wiolek_lp napisał(a):na razie to wystawiają moją cierpliwośc na duuużą próbę. Nowy rok minął i dalej zero informacji,
wiolek_lp napisał(a):Tak naprawdę to "trochę daleko" było od naszej Prizby wszędzie.
lotnikwsk napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Tak naprawdę to "trochę daleko" było od naszej Prizby wszędzie.
I właśnie dlatego ją odpuściłem
wiolek_lp napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Ten weekend to za ośmiorniczkę?
Bo nic się nie chwalisz
No to chwalę się
Krzysiek wie z fb
Wygrałam w konkursie na fb, organizowanym przez Chowracką Wspólnotę Turystyczną weekend w Cro. A raczej wygrało moje zdjęcie ośmiorniczki, tzn. dania z niej
Oczywiście mając możliwość wybieram Dubrownik. Szczegółów jeszcze nie znam, dowiem się po nowym roku, na pewno musimy wykorzystać nagrodę do końca maja, więc weekend majowy wydaje się być idealną opcją... We dwójke ( nagroda obejmuje 2 osoby, czyli dzieci muszą zostać ), nasza 5 rocznica ślubu, Dubrownik... hmm lepiej być nie może
wiolek_lp napisał(a):Tylko żebyśmy się źle nie zrozumieli
wiolek_lp napisał(a):Nieskromnie, jako najlepszy kucharz pizzowy, muszę przyznać, że ta w Kolendzie jest świetna