m@rek napisał(a):corrina napisał(a):Czego w tych internetach nie ma! Żebym wcześniej go widziała, to spokojnie podjechalibyśmy jeszcze dalej.
nie musiecie dziękować
...
Ja podziękuję .
Bardzo przydatny filmik, oby więcej takich
wiolek_lp napisał(a):m@rek napisał(a):corrina napisał(a):Dach vel miejsce do zawracania na końcu jest po prawej na 5:50.
zawracając zastanawiałem się czy wyjdziemy z tego cało, miałem wrażenie że w każdej chwili mogę znaleźć się piętro niżej
W tym miejsu to chyba każdy ma takie wrażenie
Nie mam pojęcia, co to jest, ale przypomina mi kurhan....wiolek_lp napisał(a):Ale zanim tam dotrzemy, chcę wspomnieć o pewnej rzeczy, o której tak naprawdę nie powinnam pisać ze wstydu, ale może uda się przestrzec innych przed popełnieniem takiej gafy jak my
Ruszamy z Jelsy starą drogą do Brusje, chwilę przed minięciem Velo Grabljie zauważamy zatoczkę z usypaną górką. (...)To tutaj
https://www.google.pl/maps/@43.1673697, ... 2i26?hl=pl
Szybko przekwitła... rok przed Tobą byłam tak zaraz po przyjeździe 8 lipca 2017 i część była już podeschnięta, ale jeszcze nie szara...wiolek_lp napisał(a):Chwilkę dalej przed Brusje szukamy lawedy, okazuje się, że 4 lipiec tego roku okazał się już za późną porą, lawenda przekwitła i nie robi żadnego szału, jest bardziej szara niż fioletowa.
Ale fajnie tak posiedzieć, szkoda, że tam nie dotarliśmy....wiolek_lp napisał(a):Jesteśmy coraz bliżej celu, ale wcześniej postanawiamy zajechać na twierdzę Napoleona, na której jeszcze nie byliśmy.
wiolek_lp napisał(a):Wieczorem idziemy na spacer, wspinamy się na wzgórze z kościołem Gospe od Zdravlja, niestety widok na miasto jest jakby zamglony i nie robi wielkiego łał
Nie mam pojęcia, co to jest, ale przypomina mi kurhan....piekara114 napisał(a):Po koleiwiolek_lp napisał(a):Ale zanim tam dotrzemy, chcę wspomnieć o pewnej rzeczy, o której tak naprawdę nie powinnam pisać ze wstydu, ale może uda się przestrzec innych przed popełnieniem takiej gafy jak my
Ruszamy z Jelsy starą drogą do Brusje, chwilę przed minięciem Velo Grabljie zauważamy zatoczkę z usypaną górką. (...)To tutaj
https://www.google.pl/maps/@43.1673697, ... 2i26?hl=pl
Powrót do Nasze relacje z podróży