A coś mi się ubzdurało, że Wy też skakałyście
No ciekawe jak one tam wlazły
m@rek napisał(a):Pamiętam jak 4 ... 5 lat temu pojechaliśmy do Malej Stinivy. Nie byłem przygotowany i nasza wycieczka skończyła się nawrotem na końcu drogi. Z tego co pamiętam to zawracałem na dachu jakiegoś budynku ... z może to był parking.
Ostatecznie wycieczka udała się do uvali Zečja, na nasze szczęście nie było tam tyle łodzi ... ale szopa stała
Może dlatego że byliśmy tam sami wypad wspominamy bardzo pozytywnie
ZytaS napisał(a):m@rek napisał(a):Pamiętam jak 4 ... 5 lat temu pojechaliśmy do Malej Stinivy. Nie byłem przygotowany i nasza wycieczka skończyła się nawrotem na końcu drogi. Z tego co pamiętam to zawracałem na dachu jakiegoś budynku ... z może to był parking.
Ostatecznie wycieczka udała się do uvali Zečja, na nasze szczęście nie było tam tyle łodzi ... ale szopa stała
Może dlatego że byliśmy tam sami wypad wspominamy bardzo pozytywnie
Spojrzałam gdzie ta zatoczka, znalazłam taką robinsonadę https://www.croatia24.travel/pl/chorwac ... 8-K--13858 cena w sezonie 183 E - no bez przesady , ewentualnie jakby plaża tylko dla nas
m@rek napisał(a):Pamiętam jak 4 ... 5 lat temu pojechaliśmy do Malej Stinivy. Nie byłem przygotowany i nasza wycieczka skończyła się nawrotem na końcu drogi. Z tego co pamiętam to zawracałem na dachu jakiegoś budynku ... z może to był parking.
corrina napisał(a):wiolek_lp napisał(a):A to nie jest czasem ten kwadracik, który zaznaczyłam na mapie? Tylko ja nie pamiętałam czy to faktycznie dach domu, czy tylko jakiś nasyp
Dokładnie to jest to
m@rek napisał(a):znalazłem coś takiego i przypomniałem sobie jak ta drogą wyglądała
m@rek napisał(a):corrina napisał(a):wiolek_lp napisał(a):A to nie jest czasem ten kwadracik, który zaznaczyłam na mapie? Tylko ja nie pamiętałam czy to faktycznie dach domu, czy tylko jakiś nasyp
Dokładnie to jest to
znalazłem coś takiego i przypomniałem sobie jak ta drogą wyglądała
piekara114 napisał(a):My parkowaliśmy pod samą ścianą skalną tuż przy miejscu gdzie na drodze jest informacja o miejscu do zawracania i zakaz parkowania (jak na taką wąską drogę to nawet, podkreślam nawet, dość komfortowe do zawrócenia - choć osobiście ja tam jakbym miała zawracać to wolałabym auto porzucić )
corrina napisał(a):Czego w tych internetach nie ma! Żebym wcześniej go widziała, to spokojnie podjechalibyśmy jeszcze dalej.
corrina napisał(a):Dach vel miejsce do zawracania na końcu jest po prawej na 5:50.
m@rek napisał(a):corrina napisał(a):Dach vel miejsce do zawracania na końcu jest po prawej na 5:50.
zawracając zastanawiałem się czy wyjdziemy z tego cało, miałem wrażenie że w każdej chwili mogę znaleźć się piętro niżej
agata26061 napisał(a):Na filmiku wygląda nie tak źle, oprócz tej końcówki oczywiście. Są jakieś zatoczki do mijania z innym autem czy droga jest na tyle szeroka, że da się to bez problemu zrobić?
Powrót do Nasze relacje z podróży