gusia-s napisał(a):Krople potu wylane w niesamowitym upale podczas dojścia po tych kamieniach i ilość ludzi na plaży niestety odebrały jej trochę uroku chociaż nie żałuję, że tam dotarłam
Marta szła w dość stabilnych sandałach i była to katorga, w duchu Wioli się tam od niej dostało
Stwierdziła nawet, że Cromaniacy to niebezpieczna
sekta, która Bogu ducha winnych "normalnych" ludzi chce wykończyć
gusia-s napisał(a): Mając w pamięci paską Beritnice to dla mnie dojście na Clffbase wydaje się być gorsze, ale widoczki piękne. Niesamowite lazury przy tych klifach. Mnie chyba bardziej od plaży urzekły klify i ta skała, którą nazwałam dziobak
Malen napisał(a):Gusia, czy buty do wody na dojście do Beritnicy będą ok, czy mam coś innego szykować? I co na przykład?
wiolek_lp napisał(a):gusia-s napisał(a):Krople potu wylane w niesamowitym upale podczas dojścia po tych kamieniach i ilość ludzi na plaży niestety odebrały jej trochę uroku chociaż nie żałuję, że tam dotarłam
Marta szła w dość stabilnych sandałach i była to katorga, w duchu Wioli się tam od niej dostało
Stwierdziła nawet, że Cromaniacy to niebezpieczna
sekta, która Bogu ducha winnych "normalnych" ludzi chce wykończyć
A my właśnie odwrotnie, może takie wrażenia przez to, że dzieci już starsze ? Ujęcia piękne
I buty też oczywiście tylko materiałowe, z gumowymi podeszwami, w tym roku te z decathlonu pierwszy raz pozostały na kolejny rok, we wcześniejszych latach kupione w lidlu, zawsze rozwalały się w połowie urlopu
gusia-s napisał(a):Wiola, księga wpisów jest tuż przy wejściu do
kapliczki, po prawej stronie w skrzyneczce na ścianie. Nie widzieliście jej
Składam to na oszołomienie widokami
piekara114 napisał(a):Pierwsza plaża mi się wcale nie spodobała, ale druga już bardzoooo. Dobrze, że u mnie bagaże plażowe w znacznej mierze niesie Pan M. i wyrośnięty syn, więc ja co najwyżej torbę chłodzącą z piciem i materac....
A buty do wody mam z Decathlon i wiernie służą mi już bodajże 6 rok... Szkoda, że te obecne wyglądają na dużo słabsze...
agata26061 napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Ja teraz za 2+2 następny dom nad Slawinką płacę 52 euro,
... a warunki zobaczymy
A czy to może nie jest ten dom, w którym mieszkał Dr.kokos z rodziną podczas naszego pobytu? Tutaj
Może on coś ciekawego o tym miejscu powiewalp napisał(a):agata26061 napisał(a):Za dużo mniejszy apartman niż Wasz, bo 2+1 płaciliśmy 55euro, więc to też nie jest jakaś wygórowana cena patrząc na to, że jest tuż przy morzu.
No właśnie. Próbowałem coś delikatnie utargować, za dwa apartmany, ale grzecznie odpowiedzieli, że to dobra cena jak za lokalizację tuż przy morzu.
Mnie ta cena pasowała, więc nie marudziłam. Sprawę u mnie przesądził niewątpliwie balkon w Slavince i widok z niego. Ten apartman za nami też pewnie niewiele się różnił, ale jednak taras to jest dla mnie sprawa przednia w Cro
Alex06 napisał(a):A skoro jesteśmy przy cenach - czy ktoś z Was ma porównanie gdzie ogólnie jest drożej na Hvarze czy na Peljesacu?
Pozr.
No właśnie to są dość delikatne w porównaniu do tych starszych modeli (grubsza podeszwa, mocniejsza siatka z taką jakby podszewką). Moje na zdjęciu, kolor podeszwy już wypłowiał i aktualnie ma lekkie przetarcia na boku, więc będę chyba musiała je pożegnać (nie znoszę się żegnać z moimi butami ) a służyły mi wiernie (jak sprawdziłam po zdjęciach) od 2012 rokuwiolek_lp napisał(a):Nie wiem jakie wczesniej były w decathlonie, my mamy zeszłoroczne, takie za 25 czy 30 zł i jestem zadowolona, że jeszcze w przyszłym roku posłużą
Powrót do Nasze relacje z podróży