Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Korcula 2011 czyli pierwsze koty za płoty ...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 18.11.2011 13:18

Jeszcze raz gratuluję i czekam na dalszy ciąg :)
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 18.11.2011 14:06

Ja także czkam na relację i zdjęcia.
PZDR.
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 18.11.2011 15:15

cooleczka napisał(a):Czechy - autostrada - winieta na Shellu oczywiście (jak ktoś mi pisze bzdury, że policja czeska czeka przed shellem i patrzy na winiety to chce mi się strzelać normalnie!!). Naprawdę nie ma się czego obawiać, nie czekają na nas jak na rybitwy czy inne ptactwo, spokojnie możemy wjechać na stradę i zatrzymać się na najbliższej stacji zamiast ganiać po Bohuminie po nocy.
=

Że Tobie się udało, nie znaczy że każdemu się uda - odcinek jest oznaczony jako płatny i tylko szczęście decyduje o tym czy urlop nie zacznie się pokutą.

"Latanie po Bohuminie" to też "semantyczne nadużycie" - stacja jest 300m za zjazdem na autostradę, płatność złotówkami dozwolona.
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 25.11.2011 15:17

Witam , a pamiętasz moze ile kosztował ten prom i ile czasu płyneliscie?
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 25.11.2011 16:58

el_guapo napisał(a):
Że Tobie się udało, nie znaczy że każdemu się uda - odcinek jest oznaczony jako płatny i tylko szczęście decyduje o tym czy urlop nie zacznie się pokutą.
.

Nie ma po co bić pianę.W maju otwieraja ostatni odcinek A-1,ktora połączy się płynnie z autostradą czeską a znak informujący o obowiązującej winiecie będzie przesunięty za stację Shella.
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 29.11.2011 08:50

A jeździjcie sobie przez Czechy wszyscy, ja już pewnie tam na drodze do Chorwacji nie zawitam 8)

Do autora relacji: ja rozumiem, że szczęśliwa nowina, ale zawiesiłeś relację jakby już obowiązki ojca spadły na Ciebie, co jest?
monia85
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia85 » 14.12.2011 13:03

no właśnie, czekamy... :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Korcula 2011 czyli pierwsze koty za płoty ... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone