Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Korana Camp - Plitvickie

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ojciec24
Autostopowicz
Korana Camp - Plitvickie

Nieprzeczytany postnapisał(a) ojciec24 » 23.07.2005 14:13

Poszukuje informacji, kontaktu na temat Autocamp KORANA nad Plitvickimi Jeziorami?
Może ktos tam był ostatnio wie jak z cenami i rezerwacją, za wszelkie informacje bede wdzieczny... Poprostu chce zobaczyc plitvickie i potrzebuje jakiegos noclegu na nocke bez wyciagania calego namiotu...

Pozdrawiam
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 23.07.2005 17:33

ojciec24
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ojciec24 » 23.07.2005 18:37

dzieki za odpowiedź, ale pod wskazanym linkiem niestety nie ma namiarów - w sensie mail....
Ma ktos moze maila tam??? Ciezko sie z Chorwatami dogadac przez telefon??? Please Help :?
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 23.07.2005 19:17

ojciec24
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ojciec24 » 23.07.2005 21:19

Wielkie dzieki ale mail znow do mnie powraca - w sensie jest cos nie tak...
Ale wielkie dzieki za wysilek...
Pozdrawiam
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 24.07.2005 00:13

Hej!
Spróbuj się rozejrzeć na tej stronce.

http://www.np-plitvice.com/page.aspx?PageID=116&lan=en

Tu wszystko, co Cię interesuje, powinno być.
Plitvickie zdecydowanie warto zobaczyć. 8) :D

Powodzenia, ojciec(24)! :)
Jola
ojciec24
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ojciec24 » 24.07.2005 09:42

Wielkie dzieki Jolu,
Co do Plitvickich Jezior to juz sie tak zawzialem ze napewno tam zawitam... Dwa lata temu nie udało mi sie :? Ale w tym roku na bank tam zawitam!!!

Link do stronki fajny... Dziekuje z mila checia podciagne sie z informacji o parku :wink:

Moze macie, lub znacie jakies fajne sprawdzone miejsca na nocleg nad plitvickimi:) Jak mozecie to sie dzielice :)

Pozdrawiam i dziekuje!
Wojtek
Uta
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Uta » 27.07.2005 11:10

Hej, ja byłam na kampie Korana w czerwcu i bardzo mi sie tam podobało, camp duzy, bez wyznaczonych miejsc, bez tarasów, rozbijasz sie gdzie chcesz, my znaleźliśmy sobie fajne miejsce w dołku, na trawce, dużo zieleni, sanitariaty czyste, płacić można kartą i gotówką w innych walutach, ceny w czerwcu- chyba 300 kun za 2 osoby, samochód i namiot za 2 noce.
A same jeziora- cud !!!!!!!!!!!!!!!

Powrót do Kempingi