maniust napisał(a):Pogoda , pogodą ........ale co to w końcu jest , brokuł ,"jar"....."coś tam" , czy GMO?
według mnie brokuł, jarmuż ma bardziej "poskręcane" liście
maniust napisał(a):Jest tylko jeden problem , dalej nie wiemy co to jest/było ?
Ktoś wie?
maniust napisał(a):
Wiesz ....znam pewien wyjątek , a raczej znałem .....no , ale jak się było w "ciemnej doopie" , a nie w Cro i przeleżało 2 tygodnie nad basenem przy apartamencie i nawet kciuka nie zamoczyło w Jadranie , to mnie nie dziwi , że nie ma do czego wracać , ale dziwi mnie po jaką cholerę tam w ogóle było jechać.
maniust napisał(a):
Chorwacja przecież , to nie nasze wybrzeże Bałtyku , od Krynicy Morskiej po Świnoujście , gdzie można praktycznie zjechać w trzy sezony , a i tak w sumie nie ma to dużego sensu , bo klimat wszędzie będzie podobny.
jackuc napisał(a):Maniek a co żeś Ty zanabył za specyjały tam ? Ser żółty ? Napisz no trochę
Ja ser ze dwa razy wiozłem do Cro ale się sklejał i roztapiał więc tylko parówki biorę teraz zapaczkowana
jackuc napisał(a):A o co chodzi ? Możesz mnie oświecić ?
jackuc napisał(a):Ja lubię Bałtyk, ale na dłuuuugie spacery, no bo co tam robić na plaży ? Snoorkować ? Przecież tam nic nie ma pod wodą i zimno zazwyczaj
maniust napisał(a):Ser , ser , ichni ser jest rewelacja !
Tak nam smakował że kupiliśmy do PL go trochę.
maniust napisał(a):Ser , ser , ichni ser jest rewelacja !
Tak nam smakował że kupiliśmy do PL go trochę.
W sumie to pierwszy raz wieżliśmy ser z Cro i jeszcze kilka paczek leży w lodówce , jemy oszczędnie go .
maniust napisał(a):Wiesz Jacek , by cię oświecić , musiałbym wyprać tu "rodzinne" brudy , co wolę przemilczeć zatem i się znów nie wkur... .
kaszubskiexpress napisał(a):Kupiłem oprócz win dla siebie
jackuc napisał(a):A ta Zdenka jedna paczka to co to ?
piekara114 napisał(a):Bilet na to taxi Orebić-Korcula-Orebić to bilet i płatność jest od razu w obie strony czy tylko w jedną? I przy okazji jaka jest cena w tym roku.
maluszek napisał(a):maniust napisał(a):Do zlotu , jeszcze 3 miesiące "[/u] Cro.
Piszesz o zlocie. A z ciekawości pytam gdzie się odbywa i kiedy? czy na forum jest coś o tym?
Powrót do Nasze relacje z podróży