czekam z niecierpliwościa na dalszy ciąg
w tym roku również na Korculę, mam pytanie - jak długo samochodem z Splitu przez Makarską, Ploce, Ston, aż do samego Orebica ? 4 h ?
pozdrawiam
K.
masia napisał(a):dosiadam się i niecierpliwie czekam na ciag dalszy chociaż z drogi - w przyszłym tygodniu ruszamy na odkrycie Korculi i Peljesaca i rozważamy właśnie, czy prom (i skąd ) , czy oglądać, oglądać, oglądać po drodze, jak najdłużej
pozdrawiam
Magda
karolinapleszewska napisał(a):w tym roku również na Korculę, mam pytanie - jak długo samochodem z Splitu przez Makarską, Ploce, Ston, aż do samego Orebica ? 4 h ?
a_nula napisał(a):mkm napisał(a):majeczka napisał(a):Marsallah napisał(a):...były to nasze najlepsze wakacje w Chorwacji
... PIEPRZYĆ DŁUGĄ JAZDĘ, DALMACJA TO JEST TO! No i koniecznie na wyspie...
Mkm surowo nakazuje jechać właśnie tam, majeczka potwierdza.
...cieszę się, że się zdecydowaliście i poznaliście tę niezwykłą wyspę.
...z początkiem sierpnia również tam będę, już dziś pozdrawiam w korculańskim klimacie
W przyszłym roku może być już kłopot z rezerwacją ... autorzy relacji rzucą '' naszą '' kamienną villę na pożarcie
Ależ mkm.... nie mamy i nigdy nie mieliśmy tego w planach!!! W planach jest relacja z pięknej Korculi...
majeczka napisał(a):a_nula napisał(a):mkm napisał(a):majeczka napisał(a):Marsallah napisał(a):...były to nasze najlepsze wakacje w Chorwacji
... PIEPRZYĆ DŁUGĄ JAZDĘ, DALMACJA TO JEST TO! No i koniecznie na wyspie...
Mkm surowo nakazuje jechać właśnie tam, majeczka potwierdza.
...cieszę się, że się zdecydowaliście i poznaliście tę niezwykłą wyspę.
...z początkiem sierpnia również tam będę, już dziś pozdrawiam w korculańskim klimacie
W przyszłym roku może być już kłopot z rezerwacją ... autorzy relacji rzucą '' naszą '' kamienną villę na pożarcie
Ależ mkm.... nie mamy i nigdy nie mieliśmy tego w planach!!! W planach jest relacja z pięknej Korculi...
...Aniu, nie powiem, ale również poczułam wewnętrzną ulgę... ,
a więc czekamy na impresje z wyspy...
Powrót do Nasze relacje z podróży