napisał(a) Marsallah » 31.08.2012 12:19
beru napisał(a):Fajna relacja i fantastyczne zdjęcia, przepraszam, że dopiero teraz to piszę, ale dzięki tej relacji zasmakowaliśmy klimatu bajecznej Korczuli. Pozdrowienia
Bardzo się cieszę, że nasze wrażenia komuś się przydały w praktyce
Magda O. napisał(a):mnie najbardziej smakowało Dziadkowe wino Plavac, ale mocne było...
oliwy używam teraz w domu, ale oszczędnie, żeby starczyło na jak najdłużej...
We flaszy, czy z beki? Myśmy raz kupili jakieś czerwone z beki, a tak to piliśmy cały czas białe. Butelke rukavaca wzięliśmy do Polski (oraz 2 dla rodziny) i był b. dobry, ale piłem lepsze białe wina
Natomiast na miejscu klimat miejsca powodował, że każdy łyk każdego trunku smakował wybornie
Co do oliwy - jak uda nam się namierzyć dobrą w tym roku, przywieziemy sobie więcej niż litr