Ja również przysiadam, jeśli znajdzie się dla mnie kawałeczek miejsca
Lato się zaczęło, nastąpił wysyp relacji, dzięki którym już prawie czuję, że tam jestem, a że jeszcze muszę chwileczkę poczekać, więc chętnie poczytam i pooglądam zdjęcia.
Marsallah napisał(a): Sam nie pamiętam, co zadecydowało, że jedziemy na Korculę, pamiętam natomiast dzień, w którym Ania podesłała mi adres strony ze zdjęciami ciekawie prezentującego się apartamentu.
minimartini napisał(a):Z pakowaniem już troszkę gorzej - bo... bagażnik zawsze za mały
a_nula napisał(a):
A propos wyboru miejsca na wakacje, Marsallah - my juz mamy wybrane miejsce na... za dwa lata prawda?
mkm napisał(a):a_nula napisał(a):
A propos wyboru miejsca na wakacje, Marsallah - my juz mamy wybrane miejsce na... za dwa lata prawda?
Gdy ja byłem po pierwszym razie ... od razu miałem wybrane miejsce ... za rok
No cóż , stało się ... zaczyna się relacja z mojej korculańskiej oazy piękna ... Na szczęście pozostało mi jeszcze parę sztuk
mkm napisał(a):Na Dugim Otoku też mam coś fajnego ... tylko nie miałem jeszcze okazji wypróbować ... Gdy będziecie już zdecydowani na 1000%, to zdradzę Wam moją tajemnicę ... chyba , ze wcześniej sami ją odkryjecie
a_nula napisał(a):mkm napisał(a):Na Dugim Otoku też mam coś fajnego ... tylko nie miałem jeszcze okazji wypróbować ... Gdy będziecie już zdecydowani na 1000%, to zdradzę Wam moją tajemnicę ... chyba , ze wcześniej sami ją odkryjecie
Tak, już kiedyś pisałeś, mamy w pamięci i na pewno jak nadejdzie czas, to poprosimy o zdradzenie tajemnicy choć przyznam, że mamy też w zanadrzu jedno sprawdzone miejsce
Powrót do Nasze relacje z podróży