wiecie co ??
Im więcej siedzę na forum i czytam tym bardziej nie mogę się doczekać już wyjazdu do CRO i na ciovo.
relacja super, zdiecia tez, czego więcej potrzeba
andrzej.k napisał(a):wiecie co ??
Im więcej siedzę na forum i czytam tym bardziej nie mogę się doczekać już wyjazdu do CRO i na ciovo.
Skrzypu napisał(a):Podobno ci co piszą relacje mogą liczyć na łagodny wymiar kary (wiesz o czym myślę ).
renatalato napisał(a):Skrzypu napisał(a):Podobno ci co piszą relacje mogą liczyć na łagodny wymiar kary (wiesz o czym myślę ).
Podobno, ale jeżeli piszesz o tym o czym ja myślę że piszesz (KOT), to na łagodność bym nie liczyła
B_Magdalenka napisał(a):a ja się pokornie przyznaję,że zupełnie nie wiem o co wam chodzi
Interseal napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):a ja się pokornie przyznaję,że zupełnie nie wiem o co wam chodzi
o ZLOT
Interseal napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):a ja się pokornie przyznaję,że zupełnie nie wiem o co wam chodzi
o ZLOT
piotrf napisał(a):Damy rade
Damy rade
Damy rade
Damy rade
o ZLOT
andrzej.k napisał(a):wiecie co ??
piotrf napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Tylko dlatego, że słuchasz cro muzyki
To fakt
. . . czyli szanse mam
Powrót do Nasze relacje z podróży