beemwu napisał(a):Witam, nie mogę znaleźć nigdzie aktualnych informacji ile przewieźć można alkoholu i papierosów do Chorwacji przez Czechy Austrię i Słowenię ... Może ktoś mi podeśle linka z takimi danymi na 2015 rok? Pozdrawiam.
bzyq74 napisał(a):Będę między 4 i 5 rano w sobotę na odcinku Czeski Cieszyn - Żylina.
Pytanie do znawców : czy Czesi i Słowacy suszą o tej porze
dziubeklublin napisał(a):Ostatnio spotkałem się z informacją że na Słowacji uchwyt na nawigację czy telefon nie może być montowany w środkowej części przedniej szyby. Ktoś coś wie w tym temacie?
Flacha napisał(a):Ja za to pierwsze słyszę o montowaniu po lewej stronie i szczerze mówiąc nie widziałem u nikogo żeby tak było. Co do montowania na środku to jakoś nie chce mi się wierzyć żeby taki przepis był na Słowacji ale może ktoś to potwierdzi albo nie?
Flacha napisał(a):Ja za to pierwsze słyszę o montowaniu po lewej stronie i szczerze mówiąc nie widziałem u nikogo żeby tak było. Co do montowania na środku to jakoś nie chce mi się wierzyć żeby taki przepis był na Słowacji ale może ktoś to potwierdzi albo nie?
Sol-Wagon napisał(a):... "nie rozumiem" osób przyklejających navi na środku...:p
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi