alessandro1977 napisał(a):Zadałem konkretne pytanie licząc na to, że ktoś tutaj jest kumaty w temacie produktów bankowych...nie będę nowego wątku zakładał na temat kont osobistych aby skończył się na 4 postach...nie ma odpowiedzi, nie ma tematu...liczyłem na to, że czegoś się dowiem odświeżając stary wątek...na temat Twoich wypocin istnieje inny właściwy wątek, który niedawno z każdej strony był oklepywany ale za krótko jesteś aby potrafić wyszukać...buźka - koniec tematu i bez odbioru
Bierut napisał(a):Pytanie do posiadaczy kont w ING i zwykłych kart Visa Electron. Czy płatność ta kartą jest opłacalna w Chorwacji ?
alessandro1977 napisał(a):A mnie nie obchodzi w tym przypadku jak jest w Chorwacji...jeżeli masz coś sensownego do powiedzenia to śmiało a jak takie bzdety masz zamiar cisnąć to poszukaj innego wątku...
alessandro1977 napisał(a):FUX, arabeska....rankingi to jedno, przestudiowałem wszystkie możliwe i na tej podstawie wydaje mi się, że powinienem zwrócić się ku Millenium albo BGŻ...BGŻ daje premię a Millenium zwraca niby 3% za zakupy przy pomocy karty ale chciałem poznać opinie stałych użytkowników...ranking jedno, doradca bankowy drugie - same superlatywy ale sam byłem kiedyś agentem sprzedającym karty kredytowe
Na tych to akurat się znam ale na kontach już niekoniecznie
hatatitla napisał(a):Chyba nikt nie wymienił jeszcze Pekao SA.
arabesqa74 napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem
arabesqa74 napisał(a): Nie mam czasu na studiowanie takich informacji, .
alessandro1977 napisał(a):hatatitla napisał(a):Chyba nikt nie wymienił jeszcze Pekao SA.
Pekao SA,PKO BP - odpada...mam kartę kredytową wypukła z Citi co rzeczywiście ułatwia transakcje...