Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konkurs skody yeti

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser
Konkurs skody yeti

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 20.10.2009 10:07

Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 20.10.2009 10:31

Sympatyczny konkurs.
Skoda nie jest moją ulubiona marką, ale "darowanemu koniowi...", albo jakiś inny gift byłby mile widziany :D.
A jak człowiek nie wygra to i tak dobra zabawa.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.10.2009 10:35

Czy to nie jest czasem reklama? :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.10.2009 10:54

Jasne, że reklama ale skoda się przyda do jeżdżenia po bułki.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 20.10.2009 12:10

ciemność widzę ... nic nie rozpoznaję :@(
nie będzie skody ... za to walczę o nowe v30, więc i tak mnie to nie odchodzi ... po co mi 2 nowe auta ... na ubezpieczenie nie zarobię :wink:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 20.10.2009 13:29

na stronie sa jakies animacje i na iplusie bez zasiegu 3G nie laduja mi sie. Kolega co mi to przeslal mowi ze porownujac z moimi fotami jakies tam Chorwackie klimaty tez rozpoznaje

Bynajmniej nie jest to reklama

Mam sluzbowa skode ktora od kkilku dni znow stoi w serwisie bo po raz kolejny zgiela sie tylna belka. jakies slabe te samochody no ale faktycznie darowanemu koniowi ... :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.10.2009 13:36

Nie wiem czy takie słabe skoro przetrzymały szutry Czarnogóry, Albanii mocno eksploatowane przez Kamila (zawodowiec) czy Grecji przez Janusza :D, no ale... każdy ma prawo mieć swoje zdanie o Skodzie ;)

Pozdrav :papa:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 20.10.2009 14:08

Leszek Skupin napisał(a):Nie wiem czy takie słabe skoro przetrzymały szutry Czarnogóry, Albanii mocno eksploatowane przez Kamila (zawodowiec) czy Grecji przez Janusza :D, no ale... każdy ma prawo mieć swoje zdanie o Skodzie ;)

Pozdrav :papa:

rok temu tylna belka nie wytrzymala jak z predkoscia okolo 30 km/h slizgnalem sie i bokiem walnalem w kraweznik. nawet kapcia nie zlamalem. naprawa 7 kola

kilka dni temu tir zepchanal mnie z drogi i bokiem pojechalem przy drzewach najezdzajac na ich wystajace korzenie. tu byly 2 kapcie. znow wygieta tylna belka. naprawa jeszcze nie wyceniona :wink:

mamy starsza fabie w firmie 1,9 zwykly dieselem. ma z 300tys km i jakies 5 lat. dodam ze jeszcze jezdzi wiec faktycznie az tak beznadziejne nie sa te samochody :D

proponuje wrocic do meritum czyli rozpoznajac okolice wygrac skode. ktos cos rozpoznaje?
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 20.10.2009 14:50

Mój "szkodnik" przeżył BiH i Czarnogórę :D więc skoda nie jest zła.

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Konkurs skody yeti
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone