ja również przyłączam się do podziękowań
fajnie,że komuś się chce
fajnie, że nam się chce
Pozdrawiam
Japona
Jacunio napisał(a):Kooooooniec! :D
I tak zamknęliśmy naszą konkursową akcję okrągłą liczbą 123 fotek... :lol:
Jutro przed południem otworzę nowy wątek zawierający link do strony, na której będziemy mogli zagłosować!
PozdraV
J.
maciek1956 napisał(a):Jakie masz potrzeby ? Coś poradzę, dostaniesz za zorganizowanie konkursu jakiś bagażnik w bardzo dobrej cenie, a może w jeszcze lepszej ????
Jacunio napisał(a):UWAGA 2
Z uwagi na utrzymujące się dość długo problemy techniczne na forum i związane z tym problemy z zalogowaniem się forumowiczów, okres głosowania zostaje przedłużony do dnia 18.11.2006.
Jacunio napisał(a):Jacunio napisał(a):UWAGA 2
Z uwagi na utrzymujące się dość długo problemy techniczne na forum i związane z tym problemy z zalogowaniem się forumowiczów, okres głosowania zostaje przedłużony do dnia 18.11.2006.
Zgodnie z sugestiami i zdrowym rozsądkiem, okres głosowania został przedłużony o tydzień. Mam nadzieję, że to wystarczy...
PozdraV
J.
Tomek O. napisał(a):O nieeee .... to cały tydzień dłużej niepewnosci czy choć jedna osoba z forum zagłosowała na moje fotki
Jacunio napisał(a):Tomek O. napisał(a):O nieeee .... to cały tydzień dłużej niepewnosci czy choć jedna osoba z forum zagłosowała na moje fotki
Może nie powinienem, ale abyś nie męczył się tydzień dłużej w tej niepewności, to zdradzę Ci, że co najmniej jedna osoba z forum zagłosowała na Twoje fotki...
PozdraV
J.