Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków 2008"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gosku24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosku24 » 22.12.2008 22:02

Gratuluje Rafałowi i Januszowi zwycięstwa!!!

RobCRO zdięcie gór po prostu mnie powaliło.
Super.Gratuluje!!!

LidiaK twoje zdięcie 042 szczególnie mnie urzekło,a właściwie konie,które stoją nad wodą.
Pomyślałam,że mogą to być dzikie konie,które jeszcze można spotkać w tamtych rejonach.Gratuluje wrażliwości!!
:D
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 23.12.2008 11:21

gosku24 napisał(a):LidiaK twoje zdięcie 042 szczególnie mnie urzekło,a właściwie konie,które stoją nad wodą.
Pomyślałam,że mogą to być dzikie konie,które jeszcze można spotkać w tamtych rejonach.Gratuluje wrażliwości!!
:D

Z tego co wiemy każdy Bułgar musi mieć własnego konia i chyba jeszcze ciągle większość ma. Widzieliśmy mnóstwo koni pasących się w stadach na łąkach i te pod wieczór były zabierane z pastwisk i odprowadzane do właścicieli. Natomiast w górach chyba jednak konie są dzikie i niczyje albo pozostają cały sezon na wypasie, nie jesteśmy tego pewni, gdyż też widzieliśmy jeźdźców na koniach w kilku miejscach dość wysoko w górach ale nie widzieliśmy stada schodzącego z gór.

Widok pasących się koni na maleńkim półwyspie z zieloną trawą był nie do pogardzenia. Długo siedzieliśmy nad tym jeziorem i upajaliśmy się niezwykłym pięknem koni i otoczenia.

Lidia i Kulka(on mnie tam zabrał)
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 18.01.2009 15:11

MorskiPas napisał(a):A może zamiast kombinować jak koń pod górę zrobimy konkurs "Bez tematu" :?:

ej, i co z tym konkursem? robimy????
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 18.01.2009 15:51

witki napisał(a):
MorskiPas napisał(a):A może zamiast kombinować jak koń pod górę zrobimy konkurs "Bez tematu" :?:

No pewnie, że robimy. :)

Pozdrav
Jola
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 18.01.2009 16:10

Jolanta Michno napisał(a):
witki napisał(a):

No pewnie, że robimy. :)

Pozdrav
Jola

Jola - dzięki, szukałam ale nie znalazłam....
kmusial
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmusial » 18.02.2009 12:31

Ślepy jestem? nie mogę znaleźć tych zdjęć :(
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 18.02.2009 12:41

kmusial napisał(a):Ślepy jestem? nie mogę znaleźć tych zdjęć :(

Trzeba kliknąć w link podany przez Jolę dwa posty wyżej i tam w puncie 5 jest adres do galerii konkursowej (konkurs "Bez tematu), albo przejść do pierwszej strony tego wątku (konkurs "Podróże Cromaniaków").

Albo na skróty:
konkursy/2009/bez_tematu
konkursy/2008/podroze_cromaniakow
konkursy/2008/mojachorwacja

pozdrav K
kmusial
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmusial » 18.02.2009 12:54

Dziękuję bardzo.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków 2008" - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone