Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków 2008"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 12.12.2008 09:10

Leszek Skupin napisał(a):
Janusz.W Jak to zrobiłeś żeś się wbił między dwa zdjęcia Rafała :?: :twisted: też bym tak chciał ;)..... również gratuluję Obrazek

Leszku, ja tylko zrobiłem zdjęcie... :lol: , resztę zrobili Cromaniacy... :D

pozdr
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.12.2008 09:17

Przecież żartuję ;) ... Jeszcze raz gratulacje Obrazek

Pozdrav :papa:
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 12.12.2008 09:49

Gratulacje dla zwycięzców i organizatora :lol: Dzięki za głosy na moje zdjęcia :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 12.12.2008 10:10

Dziękuję administratorowi konkursu za fajną zabawę i wzorowe podejście do sprawy.

Gratuluję zwycięzcom- Tereska była moim faworytem numer 2 :P

Poziom był bardzo wysoki, wydaje mi się,że zdjęcia jeszcze piękniejsze niż w poprzednim konkursie!
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 12.12.2008 10:19

I ja gratuluję wygranym i dołąłączam tradycyjny Obrazek

No i dla MorskiegoPasa - za chęć i zaangażowanie - specjalny Obrazek

PS. A teraz zabieram się do roboty - idę sie uczyćObrazek
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 12.12.2008 11:32

Wielkie gratulacje dla jednego z najlepszych specjalistów fotografii na forum Rafała Krasonia za zajęcie pierwszego i trzeciego miejsca, jeszcze większe gratulacje dla Janusza W że rozdzielił zdjęcia Mistrza i za zajęcie drugiego miejsca i tym samym zagarnięcie całego pudła przez dwóch panów, więc tym większe gratulacje dla Wioli za znalezienie się wśród pierwszej trójki osób, których zdjęcia zostały najlepiej ocenione.
Brawo, cieszę się razem z nimi.

Sama nie mogę się pochwalić takim gustem jak większość bo tylko jedno zdjęcie z pierwszej dziesiątki było punktowane przeze mnie (trzecie miejsce). Mając tak specyficzny gust i zainteresowania tym bardziej cieszę się, że jedno z moich zdjęć "Świat u mych stóp" znalazło uznanie i bardzo wysokie miejsce (1, 2 lub 3 miejsce)u Zawodowca, MorskiegoPasa, Pt, MTG, Roksy, moje "Morskie oczy" (tu małą zmianę tytułu zrobiłabym - Morskie Oka, powinno być lepsze nawiązanie do najpiękniejszego polskiego górskiego stawu) zostało bardzo wysoko (2 lub 3 miejsce) wyróżnione przez molzes, Janusz W, Krakuscity i YacYamahę a i "Jezioro" - u Gosku24 (2 miejsce). Wszystkim głosujacym na tak specyficzne górskie zdjęcia (dla prawie 30 osób moje zdjęcia okazały się ciekawe i warte punktów) dziękuję. Ostatnie zdjęcie ma w wynikach głosowania napisane Melnik jako miejsce prstyknięcia. Stało się tak bo zmieniłam zdanie i poprosiłam o wymianę zdjęcia Piramid Melnickich na górskie jezioro w Pirynie a nie zmieniłam tej informacji.
Jeszcze raz dzięki uczestnikom i Morskiemu za wspaniałą zabawę.

Pozdrawiam Lidia

Nie sprawiło mi kłopotu odgadniecie kto jest autorem połowy zdjęć i muszę przyznać że tak naprawdę przeszkadzało mi to jednak w obiektywnej ocenie.
fiedler
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiedler » 12.12.2008 12:15

Serdecznie gratuluję Rafałowi świetnego oka i zwycięstwa. Fantastyczne kolory Teneryfy u mnie na drugim miejscu, czyli bardzo wysoko :) Dziękuję wszystkim którzy głosowali na moje zdjęcia - cieszę się że znalazły uznanie u tylu osób. Specjalne podziękowania dla Morskiego za poświęcenie swojego czasu i (jak zwykle) wzorową organizację całego konkursu.
pozdr. :boss:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.12.2008 16:01

Wspaniała zabawa ! Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu ! :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.12.2008 17:01

Również dziękuję za głosy i gratuluję czołówce :D
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 12.12.2008 20:38

Gratulacje dla Zwycięzców!!!
Serdecznie dziękuję za wszystkie głosy oddane na mojego :wink: osiołka :D i nie tylko :D
Morski- szacuneczek i wielkie dzięki!
Wszystkim uczestnikom-za możliwość dobrej zabawy i zobaczenia świata Waszymi oczami , pzdr!
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 13.12.2008 12:06

Morski, jak zwykle wielkie dzięki za organizację konkursu! 8) :D
Fajnie było zobaczyć gdzie nas nosiło i co nasze oczy widziały. :D :D :D

Gratuluję Tym, co na pudle, i Tym, co poza nim. Piękne fotki!!! 8) :D
Mój nr 1 - Dangolkowe Oblicza Czerwonej Perły co prawda daleko... cóż... :roll:

Dzięki Wszystkim, którzy głosowali na moje wypocinki. :D
To niesamowite, ale niektórzy widzieli je na pudle, a niektórzy nawet na najwyższym jego stopniu. Dzięki serdeczne!!! :D :D :D

No i cóż... do następnego!!!

Pozdrav
Jola
piotrmks
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrmks » 13.12.2008 18:58

Gratuluje zwycięzcy. Chociaż tym razem zupełnie inaczej widziałem czołówkę- poza zdjeciem janusza.w.
dziekuję też wszystkim, którzy głosowali na moje zdjecia.
Hmm chyba wygrałem w konkurencji koszt wyprawy/zajete miejsce. :-)))).
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 14.12.2008 13:36

Gratulacje dla zwyciężcy i wszystkich uczestników,
również dla Morskiego za zorganizowanie konkursu. :lol:
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 15.12.2008 08:24

Jeszcze ja, jeszcze ja :lol:
Wielkie gratulacje dla zwycięzców :!: I nie tylko...
Zdjęcia były przepiękne - wybór bardzo trudny, dzisiaj głosowałabym inaczej :wink:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 15.12.2008 10:42

Gratulacje przyjmijcie również ode mnie!
W następnym konkursie już na pewno wezmę udział i oddam zdjęcia w Wasze ręce-głosy :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków 2008" - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone