napisał(a) Lidia K » 12.12.2008 11:32
Wielkie gratulacje dla jednego z najlepszych specjalistów fotografii na forum Rafała Krasonia za zajęcie pierwszego i trzeciego miejsca, jeszcze większe gratulacje dla Janusza W że rozdzielił zdjęcia Mistrza i za zajęcie drugiego miejsca i tym samym zagarnięcie całego pudła przez dwóch panów, więc tym większe gratulacje dla Wioli za znalezienie się wśród pierwszej trójki osób, których zdjęcia zostały najlepiej ocenione.
Brawo, cieszę się razem z nimi.
Sama nie mogę się pochwalić takim gustem jak większość bo tylko jedno zdjęcie z pierwszej dziesiątki było punktowane przeze mnie (trzecie miejsce). Mając tak specyficzny gust i zainteresowania tym bardziej cieszę się, że jedno z moich zdjęć "Świat u mych stóp" znalazło uznanie i bardzo wysokie miejsce (1, 2 lub 3 miejsce)u Zawodowca, MorskiegoPasa, Pt, MTG, Roksy, moje "Morskie oczy" (tu małą zmianę tytułu zrobiłabym - Morskie Oka, powinno być lepsze nawiązanie do najpiękniejszego polskiego górskiego stawu) zostało bardzo wysoko (2 lub 3 miejsce) wyróżnione przez molzes, Janusz W, Krakuscity i YacYamahę a i "Jezioro" - u Gosku24 (2 miejsce). Wszystkim głosujacym na tak specyficzne górskie zdjęcia (dla prawie 30 osób moje zdjęcia okazały się ciekawe i warte punktów) dziękuję. Ostatnie zdjęcie ma w wynikach głosowania napisane Melnik jako miejsce prstyknięcia. Stało się tak bo zmieniłam zdanie i poprosiłam o wymianę zdjęcia Piramid Melnickich na górskie jezioro w Pirynie a nie zmieniłam tej informacji.
Jeszcze raz dzięki uczestnikom i Morskiemu za wspaniałą zabawę.
Pozdrawiam Lidia
Nie sprawiło mi kłopotu odgadniecie kto jest autorem połowy zdjęć i muszę przyznać że tak naprawdę przeszkadzało mi to jednak w obiektywnej ocenie.