Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków 2008"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 11.12.2008 20:52

Mam tą satysfakcję :D ,że mam podobny gust foto jak wiekszość crobraci ... :D Moje dwa pierwsze typy na pudle ... :!:
Gratulacje dla Rafała i dla wszystkich uczestników - poziom był faktycznie bardzo wysoki.
A tego,że Morski jest wielki :D :D chyba nie muszę pisać ...
Pozdrav.
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 11.12.2008 21:12

Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich uczestników.
Dzięki Wam mogłem oglądnąć coś wspaniałego. Spojrzenie każdego z fotografujących inne i dzięki temu inny "przekaz".
Podziękowania dla Morskiego.
Pozdrawiam
Rafał
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 11.12.2008 21:16

THX wszystkim za głosowanie i dobrą zabawę.

Morski - fajnie, że znowu Ci się chciało...

Tak naprawdę zwycięzcą konkursu jest przepiękny, fotogeniczny "kanarek" zwany Teneryfką :wink:

Pozdrawiam :lol:
intruzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) intruzik » 11.12.2008 21:20

Gratulacje dla Rafała i całej reszty fotomaniaków, zamieszczone zdjęcia bardzo mi się podobały i gdyby nie moje spóźnienie 2 min. to też bym zagłosował na większość z czołówki. Obiecuję poprawę i w przyszłym roku wcześniej zagłosować (będę mieć już internet w domu). Pozdrawiam Intruzik.
Tantal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tantal » 11.12.2008 21:49

Gratulacje dla zwycięzców.
Moje typy tym razem poza podium :(

Dziękuję za fajną zabawę :D
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 11.12.2008 21:57

Jak zwykle wielkie dzięki dla Morskiego za organizację i prowadzenie całej imprezy :D
Gratulacje dla Rafała (podwójne :D ) i Janusza i dla wszystkich biorących udział, mieliśmy z moją lepszą połówką bardzo trudny wybór, bo razem głosowaliśmy :D

a to ja napisał(a):mam nadzieję, że autor zdjęcia 079 ... przeżył :oczko_usmiech:

Ag przeżyła i ma się dobrze :lol: Dzięki wszystkim co głosowali na jej aligatorka i łabędzie i na moją górkę :D

RobCRO napisał(a):Ciekawy jest fakt, że to miejsce dzielę z Kamilem :). I jego i moja fotografia została zrobiona w Austrii w Wysokich Taurach :).

Super to wyszło, foty zrobione obok siebie i ex aequo :D
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 11.12.2008 22:28

U nas też wielkie emocje - pierwszy konkurs :)
Morski Pasie - podziękowania od całej rodziny. Szczególnie fajnie ogląda się potem zdjęcia podpisane - tyle razy się pomyliłem co do autorów :!: Wszystkie te zdjęcia opowiadają o nas ...
Gratulacje dla Zwycięzców - gratulacje dla Wszystkich - zimowe wieczory ubarwione kolorytem ciekawości Świata i wielkiej Przygody :!:
P.S. Witki - merci :wink: 8)
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 11.12.2008 22:50

Ja też dziękuję za super zabawę, za oddane głosy na moje zdjęcia, szczególnie dla Leszka i Jarka, którzy ocenili je tak wysoko :wink: Gratuluję zwycięscy i wszystkim uczestnikom- zdjęcia piękne :D
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 11.12.2008 22:56

Się powtórzę : zdjęcia .. nietuzinkowe, bo i w takowych miejscach "bywają" cromaniacy.

Cieszy mnie bardzo to, że poza klapkami na oczach :wink: (patrz:HR) widzimy jeszcze i polną drogę wśród zbóż, i kopuły meczetów, i krokodyla w wodzie :D .
To jest wspaniałe !!!

P.s. też pomyliłam się kilka/kilkanaście razy co do autorów zdjęć.
Poza jednym ... bieszczadzkim widokiem 8)

Morski - mam nadzieję że lubisz to, co robisz :D
Dlatego szacun.

I gratulacje dla wszystkich autorów zdjęć 8)
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 11.12.2008 23:55

...ale numer 8O , pierwszy raz na pudle :D :!:
Morski - wielkie dzięki za organizację :!: :!: :!:
Podziękowania dla wszystkich uczestników i głosujących :!: :!: :!:
Zabawa była świetna :) :!:

pozdr

P.S.
No to teraz spokojnie mogę zacząć pisać mini relację :wink:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 12.12.2008 07:56

Gratki, gratki!!! Dla chłopaków z pudła! Dla Rafała (nawet podwójne!) i dla Janusza :D I dla kobietki Wioli, która stanęła zaraz obok!!! :D

I serdeczne dzięki tym, którym się moje fotki podobały - Cmok :hearts: cmok :hearts: :lool:

No i w ogóle dzięki wszystkim za zabranie nas na wyprawy tu i tam!!! Buźka!
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 12.12.2008 08:12

Gratulacje dla zwycięzców i dla wszystkich.Oglądać takie fotografie to ogromna przyjemność.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.12.2008 08:18

Wszystkie zdjęcia piękne-mój faworyt na drugim miejscu :)
Kilka typów miałem podobnych do was więc chyba moje oko nie ma jeszzce takiej dużej wady :wink:
Różnica punktowa pomiędzy 1 a 4 miejscem wyniosła 132 głosy 8O
Gratulację dla autorów wszystkich zdjęć oraz dla MP za jak zwykle przejrzyste zorganizowanie konkursu.

Pozdrawiam
Jacek
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 12.12.2008 08:55

Gratulacje dla Zwycięzców i podziękowania za piękne fotki tym, co w punktacji trochę niżej...

zawodowiec napisał(a):
RobCRO napisał(a):Ciekawy jest fakt, że to miejsce dzielę z Kamilem :). I jego i moja fotografia została zrobiona w Austrii w Wysokich Taurach :).

Super to wyszło, foty zrobione obok siebie i ex aequo :D

Na mojej liście obie fotki też były obok siebie, miałam duży problem, której z nich przydzielić o ten jeden punkt więcej :)

Z wybranych przeze mnie zdjęć (chętnie głosowałabym na jeszcze kilka) połowa znalazła się w pierwszej dziesiątce. Wybieram więc dobrze :D , bo z pozostałych pięciu żadne nie spadło poniżej 30-tej lokaty. A z umiejscowieniem na podium zdjęcia Janusza to trafiłam dokładnie 8).

Z wyników głosowania na moje fotki też jestem BARDZO zadowolona :P . Przy tak wysokim poziomie zdjęć :o na aż tyle nie liczyłam, nawet sam Zwycięzca tej edycji obdarzył mnie punktami (dzięki Ci za to, Rafale :D)! Ślicznie dziękuję Wszystkim, którzy coś dostrzegli w moich pamiątkowych fotkach (niektórzy nawet dwie z nich umieścili na swojej liście), a szczególnie Joli :papa: i Kulce :papa: , którzy przyznali im maksymalną ilość punktów :D .

I oczywiście podziękowania dla Morskiego za wspaniałą zabawę 8)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.12.2008 08:55

Rafał :D co tu dużo gadać dwa zdjęcia "na pudle" - gratulacje, ogromne gratulacje :!: Obrazek

Janusz.W Jak to zrobiłeś żeś się wbił między dwa zdjęcia Rafała :?: :twisted: też bym tak chciał ;)..... również gratuluję Obrazek

Gratuluję wszystkim fantastycznych zdjęć, bo naprawdę ciężko było wybrać...

Goniak 8O mój faworyt dopiero na 47 miejscu :!: Jak to się mogło stać 8O :?:

Dziękuję wszystkim za świetną zabawę i za to, że oddaliście swoje głosy na moje fotki ;)

Pozdrav :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków 2008" - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone