TomKinS napisał(a):Zagłosowałem. Muszę przyznać, że wybór nie jest łatwy, ale mając na względzie przyszły kalendarz wybrałem zdjęcia, na które chciałbym patrzyć, lub patrzeć, kto co woli ( ach ten polski) przez miesiąc.
Ciekawe czy w przyszłości można tak ustawić głosowanie żeby wybrać 12 zdjęć, ale z sugestią jakie zdjęcie przypisać do odpowiedniego miesiąca.
Pozdrawiam Tomasz.
Szymuś napisał(a):TomKinS napisał(a):Zagłosowałem. Muszę przyznać, że wybór nie jest łatwy, ale mając na względzie przyszły kalendarz wybrałem zdjęcia, na które chciałbym patrzyć, lub patrzeć, kto co woli ( ach ten polski) przez miesiąc.
Ciekawe czy w przyszłości można tak ustawić głosowanie żeby wybrać 12 zdjęć, ale z sugestią jakie zdjęcie przypisać do odpowiedniego miesiąca.
Pozdrawiam Tomasz.
Dobrze by było, bo tegoroczne majowe zdjęcie było mega deprechowe. Co fajnie wygląda na ekranie komputera to niekoniecznie już na wydruku, po prostu ciemne zdjęcia nie wychodzą. Cieszyłem się, gdy mogłem przerzucić na czerwiec.
Morski Pas napisał(a):#TomKinS przypominam, że do zakończenia konkursu nie oceniamy zdjęć, ani o nich nie dyskutujemy.
TomKinS napisał(a):Morski Pas napisał(a):#TomKinS przypominam, że do zakończenia konkursu nie oceniamy zdjęć, ani o nich nie dyskutujemy.
Oczywiście.
Nie oceniałem, chciałem tylko zaproponować dyskusję nad formą oceniania zdjęć, mając na względzie to, że najlepsze zdjęcia zdobią nasze ściany przez cały następny rok. Zdjęcie tegorocznego listopada, przepiękne i jak bardzo pasuje do tego miesiąca, ale czy pasowałoby od marca do września?
Tak, nieważne kto w tym roku wygra szczęśliwą 12tkę, kalendarz jak zawsze będzie cieszył.
TomKinS napisał(a):... Nie oceniałem ...
TomKinS napisał(a):Na przykład dla mnie zdjęcie 23 "niebieski rower" jest super
Morski Pas napisał(a):TomKinS napisał(a):... Nie oceniałem ...
Dla mnie zdanieTomKinS napisał(a):Na przykład dla mnie zdjęcie 23 "niebieski rower" jest super
jest oceną zdjęcia z bieżącego konkursu, ale na szczęście nikt nie pociągnął tego tematu, więc proponuję zapomnieć o sprawie.
TomKinS napisał(a):...Ciekawe czy w przyszłości można tak ustawić głosowanie żeby wybrać 12 zdjęć, ale z sugestią jakie zdjęcie przypisać do odpowiedniego miesiąca...
Powrót do Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków" - zapraszam!