Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konkurs fotograficzny "Moja Chorwacja" 2021

Dział poświęcony konkursom fotograficznym "Moja Chorwacja" oraz "Podróże Cromaniaków"
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.09.2021 11:24

rzdrozny napisał(a):Po co praworządność, jak mam 500+ na koncie. A co tam nepotyzm, publiczne środki wydawane na lewo i prawo, rzucanie błotem, prymitywne kłamstwa, itp. Moralność? .

Po co rozmawiać o konkursie jak można o polityce? :evil:
ts.1
Croentuzjasta
I nawet tego nieRe: Konkurs fotograficzny "Moja Chorwacja" 2

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts.1 » 29.09.2021 13:34

Ja jestem rownież za.Dobrze ze konkurs się odbędzie bo kalendarz kupię nawet jak ktoś będzie chciał się dowartościować za wszelką cenę naciagajac zasady, żałosne ale takie życie.
Poza tym jak ktoś wcześniej napisał mało mnie obchodzi kto jest autorem zdjęcia, ważne że piękne widoki i zapowiedź przyszłych wakacji w zasięgu wzroku.
Boboo słusznie uczyniłeś poruszając ten temat zamiast strugac wariata jak niektórzy
Pozdrawiam
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 29.09.2021 17:13

Osoby wywołane do tablicy tłumaczą się jak dzieci w Przedszkolu. Tylko, że dzieci mówią prawdę.

Cóź, brak samokrytyki i co dalej. Nic, temat zamieciony pod dywan.

Miłego dnia.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 30.09.2021 06:19

Ural napisał(a):Cóź, brak samokrytyki i co dalej. Nic, temat zamieciony pod dywan.

Nie koniecznie.
Trzeba mieć nadzieję, że nagłośnienie tematu da niejednemu do myślenia :wink:
majkik75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkik75 » 05.10.2021 07:40

Morski Pas napisał(a):Zastanawiam się czy jest sens kontynuować tę - jak wcześniej napisałeś - farsę.

Mam nadzieję, że będzie Ci się chciało kontynuować... Coś bym tam chciał jeszcze wysłać ;)

pozdrawiam, Michał :papa:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 08.10.2021 08:34

majkik75 napisał(a):
Morski Pas napisał(a):Zastanawiam się czy jest sens kontynuować tę - jak wcześniej napisałeś - farsę.

Mam nadzieję, że będzie Ci się chciało kontynuować... Coś bym tam chciał jeszcze wysłać ;)

pozdrawiam, Michał :papa:

Mnie się chce.

Problem w tym, że przy małej frekwencji łatwiej jest zafałszować wyniki konkursu. Bo chyba nikt się nie łudzi, że przypadek opisany przez boboo jest odosobniony. To jest wierzchołek góry lodowej, a ponieważ nikt nie wymyślił sposobu wyeliminowania takich praktyk, jedynie masowy udział (zwłaszcza w głosowaniu) pozwala na minimalizowanie skutków głosowania na autorów.

A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 08.10.2021 09:55

No to dawajcie zdjęcia, zwłaszcza ci którzy widzą sens i chcieliby kalendarz nabyć. A może zmienić ilość zdjęć, które może wstawić jedna osoba?
Magda O.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda O. » 08.10.2021 10:16

Morski Pas napisał(a):
A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.

Szkoda, że tak mało... biorę udział w konkursie co roku, ale w tym niestety tylko jako głosująca, nie mam co wstawić do konkursu, nie byłam w tym roku w Chorwacji... :roll:
W tym sezonie Chorwacja była mocno oblegana, więc materiał jest... dawajcie zdjęcia! :D
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 08.10.2021 10:49

Możesz dać zdjęcia z poprzednich lat....
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 09.10.2021 09:31

Magda O. napisał(a):
Morski Pas napisał(a):

Szkoda, że tak mało... biorę udział w konkursie co roku, ale w tym niestety tylko jako głosująca, nie mam co wstawić do konkursu, nie byłam w tym roku w Chorwacji... :roll:
W tym sezonie Chorwacja była mocno oblegana, więc materiał jest... dawajcie zdjęcia! :D

Dałem już 3 zdjęcia. Liczę na podium. Jakże inaczej.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 09.10.2021 11:04

Uff ... dobrze że niepotrzebnie rozdmuchany temat przez boboo już ucichł.

Morski Pas napisał(a):A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.

Aktualnie jest 61 zdjęć.
Na szczęście zainteresowanie kalendarzami nie maleje 8)

Pamiętam tak 4-5 lat wstecz to zawsze było po 120-130 zdjęć, wtedy to było z czego wybierać.

Wysyłajcie zdjęcia, tak żeby 2 razy więcej ich było niż jest
ale raczej poziome, bo z tymi pionowymi zawsze później był problem.

Widzę że parę ładnych zdjęć już jest :papa:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 09.10.2021 12:51

Piter_M napisał(a):
Widzę że parę ładnych zdjęć już jest :papa:

Wybór będzie trudny, ale będzie ładny kalendarz.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 11.10.2021 18:48

Morski Pas napisał(a):A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.

Ja jeszcze dodam,

ale jak mogę być szczery, to dla mnie każdego roku ten konkurs jest odrobinę za wcześnie. Po powrocie z Chorwacji zawsze mam dość intensywny czas w pracy i nie tylko. No i przez to info o konkursie łatwo może mi umknąć, choć i tak staram się sprawdzać i tylko dzięki temu wczoraj zorientowałem się że mam czas do czwartku. Jeszcze sporo osób wraca końcem września z urlopów i musi posegregować setki zdjęć żeby coś na konkurs wybrać.

Ja właśnie jestem w trakcie.
Z drugiej strony jednak rozumiem że konkurs musi się odbyć w tym czasie żeby kalendarze zdążyły przyjść przed końcem roku.
Nie nawołuję więc do przesunięcia konkursu, a jedynie wyrażam żal z tego powodu, że mam za mało czasu i no poniekąd może trochę tłumaczę to że jest tak małe zainteresowanie konkursem. Być może takich osób jak ja jest więcej.
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 11.10.2021 20:54

:oops: Przyznam, że ten konkurs jest wcześniej jakby trochę przeze mnie.... :oops:
Chodziło mi o to, żeby Producent nie musiał się wozić ze sprzedażą do kwietnia, jak to już w przeszłości bywało.
Nie wziąłem pod uwagę późnych wczasowiczów :oops:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.10.2021 09:06

Jeszcze 2 dni możemy dodawać zdjęcia.
Póki co 89 sztuk.
Dobijemy setki? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków" - zapraszam!

Konkurs fotograficzny "Moja Chorwacja" 2021 - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone