rzdrozny napisał(a):Po co praworządność, jak mam 500+ na koncie. A co tam nepotyzm, publiczne środki wydawane na lewo i prawo, rzucanie błotem, prymitywne kłamstwa, itp. Moralność? .
Po co rozmawiać o konkursie jak można o polityce?
majkik75 napisał(a):Morski Pas napisał(a):Zastanawiam się czy jest sens kontynuować tę - jak wcześniej napisałeś - farsę.
Mam nadzieję, że będzie Ci się chciało kontynuować... Coś bym tam chciał jeszcze wysłać
pozdrawiam, Michał
Morski Pas napisał(a):
A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.
Magda O. napisał(a):Morski Pas napisał(a):
A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.
Szkoda, że tak mało... biorę udział w konkursie co roku, ale w tym niestety tylko jako głosująca, nie mam co wstawić do konkursu, nie byłam w tym roku w Chorwacji...
W tym sezonie Chorwacja była mocno oblegana, więc materiał jest... dawajcie zdjęcia!
Morski Pas napisał(a):A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.
Morski Pas napisał(a):A zainteresowanie konkursem z roku na rok maleje. Jest mniej niż tydzień do zamknięcia listy, a zgłoszonych jest 55 zdjęć. Uważam, że poniżej 100 zdjęć i 150 głosujących zabawa traci sens.
Powrót do Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków" - zapraszam!