Boboo bierz paszport pakuj rodzinkę i uciekaj za granicę
Panowie nie ośmieszajcie się, robicie z przysłowiowej igły widły .
I to z powodu zdjęcia do kalendarza?
Boboo olej poprostu konkurs jeśli masz poczucie że coś jest nie tak i po sprawie.
boboo napisał(a):Teraz mnie zaskoczyłeś.Morski Pas napisał(a):To żaden dowód. Skąd wiesz, że nie kłamał?
boboo napisał(a):Na podstawie tego, można by (czy może trzeba by) zrewidować wszystkie wyroki wydane na podstawie przyznania się do winy.
Bo może kłamali, więc in dubio pro reo...
ts.1 napisał(a):Panowie nie ośmieszajcie się...
(w dzieciństwie, na placu zabaw, częstowaliśmy się wierszykami o kurach i kogutach, co marsza grają), to będzie ukazanie czytającym "mechanizmu działania" konkursu na podstawie konkretnej osoby.anakin napisał(a):Masz 48 godzin na udowodnienie tego zarzutu
boboo do baunty napisał(a):tak właśnie popatrzyłem jeszcze raz na "Lazy Jacka" i jego działalność w konkursie foto.Czy wy się umówiliście?
baunty do boboo napisał(a):Ja Lazy Jacka wtedy nie kojarzyłem i nie wiedziałem o nim.
Po przeczytaniu jego postów, można się domyślać kto to jest.
boboo do baunty napisał(a):Bo tak samo oddałeś głosy 12 + 10.
baunty do boboo napisał(a):Nawet nie będę próbował zaprzeczać, bo wszystko widać.
Sam z siebie tego nie zrobiłem, możesz się domyślać jak to było.
baunty do boboo napisał(a):raz zagłosowałem na czyjąś prośbę
Na złość Tobie zagłosował na Kapitańską BabęMorski Pas napisał(a):A może ten ktoś nie lubi mnie osobiście i wkładając kij w szprychy konkursu chciał uderzyć we mnie?
Ufff.Morski Pas napisał(a):To tylko jedna z teorii, nie twierdzę, że prawdziwa.
anakin napisał(a):W Regulaminie konkursu jest zapis:
Głosowanie na zdjęcia wykonane przez członków rodziny nie jest zabronione, ponieważ administrator konkursu nie ma możliwości sprawdzenia, kto dla kogo jest rodziną.
(...) Więc ujawniłeś co? (...)
Tylko jeszcze raz chciałbym nadmienić:regulamin konkursu 2020 napisał(a):Autorzy zdjęc są zobowiązani do zapewnienia anonimowości swoich prac w każdy możliwy sposób.
Bardzo proszę o liczbę pojedynczą.anakin napisał(a):Skoro już ujawniacie na publicznym forum treści prywatnych korespondencji czy rozmów..
anakin napisał(a):
Zakładając więc, że Lazy Jack to mąż Kapitańskiej Baby ( można z dużym prawdopodobieństwem powiedzieć, że tak) i głosował na jej zdjęcie mając świadomość, kto jest jego autorem, to nie został tu w zaden sposób złamany regulamin tego konkursu.
Więc ujawniłeś co?
Fakt głosowania męża na żonę, co jeszcze raz podkreślam - nie jest zabronione
...
Powrót do Konkurs fotograficzny "Podróże Cromaniaków" - zapraszam!