dasuch napisał(a):Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość .
Nie wiem, czy zwracanie uwagi Forum, na jakiekolwiek zdjęcie(a) przed zakończeniem konkursu jest zgodne z regulaminem!
dasuch napisał(a):Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość .
smoki3 napisał(a):dasuch napisał(a):Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość .
Nie wiem, czy zwracanie uwagi Forum, na jakiekolwiek zdjęcie(a) przed zakończeniem konkursu jest zgodne z regulaminem!
dasuch napisał(a):Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość i powiedzieć, w którym miejscu jest droga przedstawiona na zdjęciu nr 045-Agraweczka ?
Serdeczne dzięki.
dasuch napisał(a):smoki3 napisał(a):dasuch napisał(a):Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość .
Przeczytałem regulamin uważnie i nie znalazłem punktu mówiącego o takim zakazie. Nie wyrażałem opinii o zdjęciu tylko pytałem o lokalizację. Niektóre zdjęcia mają w tytule nazwę miejscowości.
Janusz Bajcer napisał(a):dasuch napisał(a):Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość i powiedzieć, w którym miejscu jest droga przedstawiona na zdjęciu nr 045-Agraweczka ?
Serdeczne dzięki.
Nie jechałem tą drogą, ale oglądając i czytając relacje na forum wydaje mi się ma 99.99 % , że to droga na Sveti Jure
JacYamaha napisał(a):To ja mogę Ci pomóc Morski - napiszę, że wstawiłem a nie wstawię...
hepik napisał(a):A ja wstawię a napiszę ,że nie wstawiłem.
Albo nie wstawię i nie napisze,że nie wstawiłem.
Albo...
eeee ...muszę to wszystko przemyśleć ,bo sie pogubiłem
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Fajne foty
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie