Re: wynik
napisał(a) Lidia K » 17.11.2009 10:12
JacYamaha napisał(a):mottom napisał(a):Gratuluję wygranym i przegranym (mi się nie udało
)
Taka huśtawka nastroju - najpierw czy jest się na początku listy potem emocje stopniowo opadają aż do momentu kiedy jest się pod koniec stawki i znowu można wygrać
No tak, w zeszłym roku numer jeden a w tym roku TEŻ numer jeden wśród przegranych (na spółkę z Fatamorganą). Dla olimpijczyków miejsce za pudłem to najbardziej smutne miejsce, a dla mnie ogromne wyróżnienie. No ja tu o sobie a nasi zwycięzcy czekają na gratulacje.
Gratuluję NERO, RYSIOWI, NERO 2 (drugiej połowy), za zajęcie całego pudła.
Dwa zdjęcia dostały punkciki również ode mnie.
Bardzo się cieszę, że Kulka nazbierał sporo punktów i zajął 5 miejsce. Zrobienie zdjęcia Korczuli tuż po zachodzie słońca było również moim marzeniem. Dlatego bardzo się cieszę, że tak wysoko to zdjęcie zostało ocenione.
Gratuluję wszystkim których zdjęcia zostały docenione przez 185 uczestników głosowania. A było z czego wybierać.
Brawo dla Roksy, Twigi i Franciszki - w tym męskim gronie Wasz sukces jest tym bardziej wielki.
Dzięki za wspaniałą zabawę Morskiemu i z niecierpliwością czekamy na projekt kalendarza.