Artur68 napisał(a):Hej - fotki na konkurs wspaniałe - będzie bardzo trudny wybór.
Męczy mnie niestety problem który pewnie sam sobie wymyśliłem
Niech już Cię teraz nie męczy...
MorskiPas napisał(a):mab napisał(a):Nigdy nie widziałem poprzednich edycji kalendarza
Proszę uprzejmie. Tu są wszystkie poprzednie edycje w formacie PDF:
kalendarze/
pozdrav K
?Regulamin, forma i miejsce głosowania zostaną ustalone odrębnie.
weldon napisał(a):Czyż nie napisane jest:?Regulamin, forma i miejsce głosowania zostaną ustalone odrębnie.
Myślę, że albo należałoby jednak podsuwać pewne pomysły na powyższe
albo MorskiPas ma już pewna koncepcje więc może warto by ja wrzucić pod ogólną dyskusję,
MorskiPas napisał(a):Koncepcję mam. Jest taka, jaka była rok temu. Podyskutować możemy, ale biorąc pod uwagę moje wrodzone lenistwo, raczej nie będzie mi się chciało modyfikować oprogramowania maszynki do głosowania.
A maszynka do głosowania wygląda tak (przykład z poprzedniego konkursu)
Artur68 napisał(a):
Czy nie obawiacie się ,że jeżeli pierwszych 12 miejsc zajmą same widoki przepięknego Jadranu lub widoki Biokova bądź np. uliczki Dubrownika to kalendarz będzie strasznie monotematyczny?
Pozdrawiam "szukający dziury w całym" Artur
lubelski napisał(a):Mam pozwolenie od Morskiego że jeśli będa same zdjęcia np. Jadranu mogę wydrukować parę fotek z mojej pięknej, leśnej działki np. ze stojącą na stoliku rakiją (żeby było w temacie)..tak dla równowagi......a co....
lubelski napisał(a):jak się ma kolejność miejsc w konkursie...czy dowolne ustawienie w kalendarzu czy np. 1 miejsce to styczeń..itd....
fiolek napisał(a):odpowiedź jest w wątku VI krakowskiego spotkania