Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konkurs fotograficzny "Bez tematu" 2009

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.01.2009 18:40

Obiecałem, że będzie i jest:

Konkurs fotograficzny "Bez tematu"
Regulamin

1. Konkurs przeznaczony jest dla użytkowników forum portalu cro.pl zarejestrowanych przed 19.12.2008r.

2. Każdy biorący udział w konkursie może nadesłać jedno, dwa lub trzy zdjęcia. Temat zdjęcia jest dowolny, a miejsce i czas wykonania zdjęcia nie ma najmniejszego znaczenia.

3. Zdjęcia w postaci plików JPG nadesłać należy do środy 21.01.2009r, do godz. 20:00, na adres konkurs@vbmp.net
Do zdjęć należy dołączyć:
a) nick używany na forum cro.pl
b) tytuł zdjęcia

Bardzo proszę o podawanie swojego nicka w temacie maila.

4. Wymagania dotyczące plików JPG:
a) maksymalny rozmiar pliku: 300kB; sugerowany 150-200kB.
b) max. rozdzielczość obrazka: 800x700 pixeli (zdjęcia nie mogą być szersze niż 800,
ani wyższe niż 700 pikseli).

5. Nadsyłane fotografie będą umieszczane na stronie internetowej https://www.cro.pl/konkursy/2009/bez_tematu w losowej kolejności. Każdemu zdjęciu zostanie nadany kolejny trzycyfrowy numer. Nick nadsyłającego zdjęcia będzie znany tylko administratorowi strony konkursu.

6. Istnieje możliwość zmiany, usunięcia lub dodania fotografii przez biorącego udział w konkursie w czasie nadsyłania prac.

7. Od dnia 22.01.2007r. nastąpi dwutygodniowy okres głosowania. Regulamin, forma i miejsce głosowania zostaną ustalone odrębnie.

zapraszam.

Pozdrav K
Ostatnio edytowano 11.01.2009 23:03 przez MorskiPas, łącznie edytowano 4 razy
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.01.2009 18:48

REGULAMIN GŁOSOWANIA

1. Prawo do oddania głosu w konkursie mają uczestnicy forum cro.pl zarejestrowani przed 08.01.2009r.

2. Oddanie głosu jest jednokrotne - wykryte próby głosowania przez tą samą osobę pod różnymi nickami spowodują zignorowanie wszystkich głosów tej osoby.

3. Nie wolno głosować na własne zdjęcia.

4. Głosowanie jest tajne.

5. Aby zagłosować należy:
* wejść na stronę: https://www.cro.pl/konkursy/2009/bez_tematu/glosuj.php
* podać swój nick używany na forum cro.pl
* wybrać z listy 10 różnych fotografii, którym chcemy przydzielić odpowiednio 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 i 1 punkt.
* potwierdzić fakt głosowania w tym wątku. Głos nie potwierdzony jest nieważny.

6. Głosowanie trwa do czwartku 05 lutego 2009r. do godz. 20:00.

pozdrav K.
Ostatnio edytowano 21.01.2009 23:58 przez MorskiPas, łącznie edytowano 3 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.01.2009 09:36

wysłałem 2 razy i nie doszły na podanego maila??? :cry: :cry:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 11.01.2009 20:11

lubelski napisał(a):wysłałem 2 razy i nie doszły na podanego maila??? :cry: :cry:

Niestety nic nie doszło. Wysłałem Ci maila z innym adresem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.01.2009 05:13

Patrząc na frekwencję,wyglada,że pierwsze trzy miejsca już obsadzone :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.01.2009 16:41

MorskiPas napisał(a):
lubelski napisał(a):wysłałem 2 razy i nie doszły na podanego maila??? :cry: :cry:

Dzięki już się pojawiły....
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.01.2009 21:01

lubelski napisał(a):
MorskiPas napisał(a):

No ... i dzięki tej konwersacji cały misterny plan z anonimowością fotek poszedł w ..... (dośpiewajcie sobie cytatem z "Kilera") :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.01.2009 21:59

wojan napisał(a):
lubelski napisał(a):
MorskiPas napisał(a):

No ... i dzięki tej konwersacji cały misterny plan z anonimowością fotek poszedł w ..... (dośpiewajcie sobie cytatem z "Kilera") :D :D :D :D

ok, masz racje Jędrek...a prośba moja do Krzysztofa to proszę o usunięcie moich zdjęć :D w końcu to zabawa..... :D :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 13.01.2009 22:58

wojan napisał(a):No ... i dzięki tej konwersacji cały misterny plan z anonimowością fotek poszedł w ..... (dośpiewajcie sobie cytatem z "Kilera") :D :D :D :D

Co prawda, to prawda.

lubelski napisał(a):ok, masz racje Jędrek...a prośba moja do Krzysztofa to proszę o usunięcie moich zdjęć :D w końcu to zabawa..... :D :wink:

Ale czy to wystarczający powód, żeby wycofywać zdjęcia z konkursu? Sam nie wiem...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2009 06:22

Tak patrząc na ilość prac nadesłanych,wydaje się,że info o konkursie powinno się znaleźć jeszcze w Fotocroklubie ...tutaj mimo przyklejenia jest praktycznie niewidoczne-ruch w innych wątkach powoduje ,że nie ukazuje się na stonie głównej i po porostu niewiele osób o nim wie.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.01.2009 10:50

Nie wiem co je czyje ale jedno zdjęcie jest debest :!::!::!::!::!: :lool::lool: i obawiam się, że do końca pozostanie na pierwszym miejscu bo raczej nie wiem co mogłoby je przebić :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2009 11:01

Leszek Skupin napisał(a):Nie wiem co je czyje ale jedno zdjęcie jest debest :!::!::!::!::!: :lool::lool:....

czas pokaże czy o tym samym myślimy :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 15.01.2009 15:33

Też już mam faworyta i myślę,że myślimy :D o tej samej fotce.A nawet powiem więcej - chyba się domyślam kto jest autorem ... :D :D
:papa:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 16.01.2009 22:38

hepik napisał(a):Tak patrząc na ilość prac nadesłanych,wydaje się,że info o konkursie powinno się znaleźć jeszcze w Fotocroklubie ...tutaj mimo przyklejenia jest praktycznie niewidoczne-ruch w innych wątkach powoduje ,że nie ukazuje się na stonie głównej i po porostu niewiele osób o nim wie.

Przeniosłem temat do FotoCroKlubu, ale w Społeczności też ślad pozostał.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 18.01.2009 20:27

Moje dwie fotki poszły na maila :)
Następna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone