Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konkurs fotograficzny "Bez tematu" 2009

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 05.02.2009 20:30

Ale ze mnie gapa. :oops: Dla zwyciezców też GRATULACJE Oczywiście. :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.02.2009 20:40

Gratulacje dla Wszystkich za wspaniałe zdjęcia :D
Mój faworyt wygrał. :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.02.2009 20:45

Bardzo dziękuję za super zorganizowany konkurs.
Gratulacje dla tych co na pudle.

A teraz troszkę prywaty. Specjalne podziękowania dla:
- Roksa,
- Wojan,
- Dangol,
- Grex,
- Pietro,
- LRobert,
- Kulka53,
- Witki,
- Jo_Anna,
- Marko350,
- Przybyla,
dzięki wam uzbierało mi się tyle "dużych punktów"
- bardzo dziękuję pozostałym, którzy docenili moją zabawę w fotografa.

Warto było zarwać nockę :D

Nie pozostaje mi nic innego jak napisać - do następnego.

Pozdrawiam
Jacek
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 05.02.2009 20:47

GRATULUJĘ Hepikowi za pierwsze i trzecie miejsce.

Mnie się nigdy nie udało wytypować zwycięzcę. :( No ale gdybyśmy wszyscy mieli ten sam gust i to samo by się nam podobało to nie trzeba by organizować konkursu.

Ale udało mi się z drugim miejscem - to moje numer jeden.

Gratuluję Wioli, bo to kolejne jej tak wysokie miejsce w konkursie.
Brawo!

Gratuluję Joli i Zawodowcowi, którym obok mistrzów Hepikowi i Wioli udało się w pierwszej dziesiątce zająć po dwa miejsca.
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 05.02.2009 21:14

Zawsze twierdziłem, że 13 to szczęśliwa liczba :)
Dzięki wszystkim za głosy na moje wypociny - trochę romantyczne, trochę żartobliwe.
Gratulacje dla zwycięzców :!:
Dzięki, Morski Pasie, za kolejną porcję zabawy i poznawania się nawzajem.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 05.02.2009 21:32

Nieustające dzięki dla naszego konkursmajstra Morskiego... łubu dubu... :lol:
Gratulki dla medalistów Hepika, Wioli i Joli, moich pozostałych towariszczi z pierwszej dychy - obu Robertów i mojej połówki Ag (rybki 39 podobnie jak wilkołaczy księżyc 40 to Jej robota :D ) i dla wszystkich uczestników. No i dziękulski wszystkim co na nasze foty zagłosowali!
Złoty medal Hepika wytypowaliśmy prawidłowo 8)
magiana
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magiana » 05.02.2009 23:11

serdeczne gratulacje dla zwycięzców! :D

i dzięki za głosy :D

miłych snów :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 05.02.2009 23:38

Hepik - jak widać był faworytem większości ... :D
GRATULACJE :!: I dla hepika i dla wszystkich uczestników, no i szacun dla Morskiego :D
Do następnego razu . Pozdrav.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2009 04:17

...psa wypuszczałem na siku...zawsze przed czwartą zaczyna się kręcić...zajrzałem i się wzruszyłem...dojdę do siebie ,spróbuję podziękowania laureackie wygłosić...na razie dobrej reszty nocy :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2009 07:55

Dziękuje za głosy, gratulacje dla zwycięzców.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 06.02.2009 07:58

Gratuluję zwycięzcy...chyba typowy klimat dla takich miejsc. Swego czasu był konkurs na najbardziej charakterystyczne widoki ze/dla Szczecina, o dziwo nie wygrały foty Wałów Chrobrego a...szachiści z Placu Grunwaldzkiego :lol: .

Dziękuję za głosy na moje-nasze zdjęcia. Szczególnie podziękowanie dla Ali (magiany), Wioli (wiolak3) i zmrol...z każdym konkursem coraz wyżej. Już pierwsza "10"...do "pudła" coraz bliżej.

Last but not least, dziękuję naturze, że daje nam sposobność do uwiecznienia swojej piękności na naszych fotkach... :D
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 06.02.2009 09:00

Przede wszystkim gratuluje tym co na pudle. Morskiem za kolejny wspaniały konkurs.

Dziękuje wszystkim za oddanie głosów na moje dwa zdjęcia jeszcze w żadnym konkursie nie byłam tak wysoko 15 i 23. W związku z tym chciałam podziękować Jolancie Michno i smoki za umieszczenie mojego zdjęcia na pierwszym miejscu. Dziękuje też Leszkowi Skupin i Rafałowi Krasoń za oddanie głosów na dwa moje zdjęcia.

Oba zdjęcia były robione w Cro szkoda że nie wystawiłam ich w innym konkursie ale lepiej późno niż wcale.
kuczi74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuczi74 » 06.02.2009 11:32

Gratulacje dla zwycięzcy.Świetnie uchwycony moment tej sielanki, nawet psu się udzieliło :)
Pozostałe zdjęcia naprawdę świetne ,gratuluje również.
Dziękuję za oddanie głosów na moje zdjęcia i czekam na następny konkurs.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.02.2009 11:49

Hepik wielkie gratulacje :D Ławeczka filozofów :lool: bo taki tytuł ja bym dał jest debest :!::!::!: Wypatrzyłeś to tak, że mistrzostwo świata :D Również to był mój nr 1 od samego początku do samego końca konkursu :D
Wiolak i Jolu również gratuluję pudła :D

Morskiemu wielkie dzięki za zorganizowanie zabawy :D

No i dziękuję, że mój "Dziadunio" został wypatrzony wśród tylu rewelacyjnych zdjęć.

Pozdrav :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2009 16:57

Dziękując ,kłaniam się głęboko,najniżej tym ,którzy najwyżej moje zdjęcie w swym rankingu umieścili... :D

Nie chciałbym zarozumiałym się wydać(choć zapewne mi się to nie uda) ale i hipokrytą też nic miłego być postrzeganym,powiem,że spodziewałem się,że będą moje fotki wysoko ale ...dokładnie w odwrotnej kolejności ...czyli Majka w ogrodzie (17-sta bodajże) wydawała mi się ,że najlepiej zostanie oceniona.
Trudno o większa pomyłkę :wink:

Na marginesie ,ani to Maja(Niemka jakas ruda) ani w ogrodzie(zieleniec na nadbalatońskim nabrzeżu)

Dubrownik po polsku to oczywiście Kazimierz Dolny ze wzgórza Trzech Krzyży focony wczesnym ,mgielnym rankiem październikowym .
Dla mnie o tyle ciekawe przeżycie,że poprzednio ,z tego samego miejsca to samo ujęcie ,kultowym już Pentaconem six(pożyczonym) robiłem w 1981 roku ;)

I wreszcie Taka gmina...Wąwolnica.(takie nasze śląskie Piekary-sanktuarium maryjne)...nawet nie wiedziałem,że taka istnieje do ubiegłorocznej jesieni,przypadkiem odwiedzona między wizytą w Kazimierzu D . i Nałęczowie....
Przysiadłem na chwilę na przystanku na ichnim ryneczku ,w oczekiwaniu na małżonkę,która się chwilowo gdzieś zapodziała a naprzeciwko pod biblioteką gminną rozsiadali sie po kolei tambylcy a po chwili dołączył wąwolnicki piesek(amstaf?)całkiem luzem się wałęsający...sięgnąłem do kieszeni spodni po swojego szpiegowskiego kompakcika ,10 krotny zoom wrzuciłem i z kolana pstryknąłem...że nieporuszona fotka wyszła -to cud jakowyś(MB Wąwolnickiej?) :wink:

Ciekawe dla mnie -na ile na tak wysoką ocenę zarobiła ta fotka dzięki serialowi Ranczo...bo jakieś podobieństwo sie nasuwa ,prawda?

Dzięki organizatorowi za zorganizowanie zabawy(głosowanie to czysta perfekcja),dzięki za gratki, dzięki wreszcie firmie Panasonic za jej model kompaktu TZ1...gdyby nie on ,nigdy by to zdjęcie nie powstało,bo wiekszy aparat zostałby w samochodzie na parkingu i nie miałbym co z kieszeni spodni wyciągać... :wink:

Ufffff... :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Konkurs fotograficzny "Bez tematu" 2009 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone