Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Końcowe odliczanie

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
moondek
Cromaniak
Końcowe odliczanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 19.07.2006 08:29

I stało się! :) Równo za miesiąc (19.08 ) o tej porze moja "Cytryna" będzie mknąć w kierunku Chorwacji :) Zaczęła się "Operacja Dalmacja", a więc gromadzenie "zapasów" na pierwsze 4-5 dni pobytu, szał zakupów "przedwyjazdowych", wertowanie forum częstrze niż "średnia krajowa" ;) To bedzie najdłuższe 31 dni w roku! I tak co rok... ;)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 19.07.2006 08:52

ja zaczne odliczanie w poniedzialek :D
nysia jeszcze nie gotowa :(
frizi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) frizi » 19.07.2006 08:56

Moondek :)
w tym szaleństwie jest metoda - przedłużamy sobie w ten sposób dłuuuugo oczekiwane wakacje ! Nasze odliczanie dobiega /niestety baaardzo powoli/ końca - ruszamy w nocy z 29/30 lipca :)
W dodatku to nasz pierwszy wyjazd więc szaleństwo jest podwójne :) Z całą pewnością zabierzemy zbyt wiele ciuchów a zapomnimy o rzeczach, które naprawdę by się przydały :) ale co tam we wszystkim należy doszukiwać się pozytywów wiec: to tez ma swoisty urok ;)

Zyczę by pozostały czas szybciuteńko minął a już na miejscu najlepiej by się zatrzymał :) Szerokiej drogi i wspaniałych wakacji :) :) :)
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 19.07.2006 09:08

frizi napisał(a):Moondek :)
w tym szaleństwie jest metoda - przedłużamy sobie w ten sposób dłuuuugo oczekiwane wakacje ! Nasze odliczanie dobiega /niestety baaardzo powoli/ końca - ruszamy w nocy z 29/30 lipca :)
W dodatku to nasz pierwszy wyjazd więc szaleństwo jest podwójne :) Z całą pewnością zabierzemy zbyt wiele ciuchów a zapomnimy o rzeczach, które naprawdę by się przydały :) ale co tam we wszystkim należy doszukiwać się pozytywów wiec: to tez ma swoisty urok ;)

Zyczę by pozostały czas szybciuteńko minął a już na miejscu najlepiej by się zatrzymał :) Szerokiej drogi i wspaniałych wakacji :) :) :)

Coś w tym jest :) Szczerze mówiąc kocham ten reisefieber! :)
Dzięki za życzenia i Wam też życzę niezapomnianych wakacji! No i wróćcie w jednym kawałku ;)
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 19.07.2006 09:08

slawek66 napisał(a):ja zaczne odliczanie w poniedzialek :D

A dużo Ci jeszcze zostało???
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 19.07.2006 09:21

moondek napisał(a):
slawek66 napisał(a):ja zaczne odliczanie w poniedzialek :D

A dużo Ci jeszcze zostało???

podloga, cala tapicerka, instalacja elektryczna (wsadzic do auta, juz gotowa na stole), moztaz szyb, troche drobnej mechaniki, montaz instalacji gazowej, montaz foteli dla pasazerow
jkaby nikt dupy mi nie zawracal innymi robotami to w dwa tygodnie spokojnie sie wyrobie
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 19.07.2006 09:35

sławek66 - to się oflaguj :lol: i rób swoje :wink: mam nadzieję że wlepisz parę fotek bryki po face liftingu :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.07.2006 15:10

moondek napisał(a):I stało się! :) Równo za miesiąc (19.08 ) o tej porze moja "Cytryna" będzie mknąć w kierunku Chorwacji :) Zaczęła się "Operacja Dalmacja", a więc gromadzenie "zapasów" na pierwsze 4-5 dni pobytu, szał zakupów "przedwyjazdowych", wertowanie forum częstrze niż "średnia krajowa" ;) To bedzie najdłuższe 31 dni w roku! I tak co rok... ;)

Ja pierniczę..moondek" - jak przeczytałem tytuł posta to myślałem, że jedziesz jutro rano !!!! :lol:
Pzdr i udanych wakacji
BożenaS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BożenaS » 19.07.2006 19:52

Ja odliczam dni już od wiosny, a zostało jeszcze..... całych, długich 45 dni.

Dla tych, którzy wyruszają wczesniej - SZEROKIEJ DROGI- i udanego wypoczynku. :lol: :D :lol:

Sławku , mam nadzieje, że uda nam się spotkać w Cro? Pamiętasz ? obiecałes mi piwo 8)

Pozdrawiam
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 19.07.2006 19:56

ja jeszcze jakieś 1,5 miesiąca i ffff końcu upragnione wakacje
najlepszejsze jest to że w fabryce (w firmie czyli) jedni już wrócili, inni pojechali i niedługo wrócą itp...
jak nikt już nie będzie pamiętał o wakacjach... to uderze ja! ;D 8)
owieczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) owieczka » 20.07.2006 09:06

A ja już za 9 dni hurrrraaaa! :lol: .
Nie mogę się już doczekać
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 20.07.2006 09:09

owieczka napisał(a):A ja już za 9 dni hurrrraaaa! :lol: .
Nie mogę się już doczekać

jeronie!!! takim to dobrze ;)
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 20.07.2006 09:11

jak nikt już nie będzie pamiętał o wakacjach... to uderze ja! ;D

też wychodzę z tej zasady - jak inni mają doła pourlopowego to startuję ja :lol:

odliczam - jeszcze 3 tygodnie :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 20.07.2006 09:22

Szcześliwej podróży Artur!!!

I czekamy tu na relację jak było :)
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 20.07.2006 09:22

rich72 napisał(a): też wychodzę z tej zasady - jak inni mają doła pourlopowego to startuję ja :lol:

odliczam - jeszcze 3 tygodnie :lol:

pewnie, nie sztuka się wyurlopować w lipcu i potem reszte wakacji cierpieć w biurze ;)
ponoć najlepszy jest okres oczekiwania... hmmmm pewnie chodzi o ostatnie dwa dni
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone