Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Końcowe odliczanie

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 12.09.2006 11:40

no mi zostało jeszcze ........43 H i start. :lol: 8) :lol:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 12.09.2006 11:46

Wyczekał wszystkich i cwaniakuje :lol: tylko Oliwki tam ładnie pilnuj i o zlocie nie zapomnij :wink:
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 12.09.2006 12:28

VOID napisał(a):no mi zostało jeszcze ........43 H i start. :lol: 8) :lol:

szerokiej drogi i udanego wypoczynku

pozdrów Jadran od tych co nie mogli w tym roku tam być
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 12.09.2006 13:29

no mi zostało jeszcze ........43 H i start. icon_lol.gif icon_cool.gif icon_lol.gif

na sobotę w Splicie śnieg zapowiadają więc nie zapomnij o zimówkach :lol:
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 12.09.2006 13:43

Ty sie Maciuś nie czepiaj i bez głupich dosrywek ;) co żal 4 literki ściska ?? to ci powiem że Juras też jedzie w sobotę i też do Podgory hihihi

Danusiu dzięki za miłe słowa ......

Rysio ty się nie martw, zimówki zapakowałem do przyczepy, podobnie jak 2 wory pyrów i pół wieprzka (jakieś ze 150 kg 8) ). Dwie dodatkowe butle też zabrałem co bym nie musiał LPG tankować po trasie.

Tak więc wszystko przygotowane 8) :lol: 8)
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 12.09.2006 13:43

a w temacie odliczania to startuję już niedługo - tj. 30 sierpnia powrót koło 20 września :lol: :lol: :lol:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 12.09.2006 13:50

Miałem jechac 16.09, już wiem, ze jeszcze remont trwa, fachowców trzeba pilnować, może 30.09, ale czy tak póżno warto. Zawsze w Cro jestem w drugiej połowie września, ale pażdziernik ...????? Czy jeszcze warto ??? Jeśli nie--to do wszystkich teraz jadacych---pozdrówcie Cro, wykąpcie się za mnie, poogladajcie cuda natury itd............
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 12.09.2006 13:59

maciek - jasne że warto - d... jeszcze pomoczysz a pozwiedzać będziesz mógł więcej :lol:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 12.09.2006 14:06

Bardziej chodzi o moczenie d... i wyjątkowo w tym roku pełny wypoczynek. Zwiedzanie tylko szczątkowo, już sporo widziałem, byłem 7 razy, ale oczywiście tam jest jeszcze wiele nieznajomych uroków.
Wypoczynek--od 5 mies nie mam domu, tzn mam, ale w remoncie. "Biwakuję" na walizkach bez swojego ulubionego kącika, fotela, łóżeczka...a swoje lata i przyzwyczajenia mam.
Chyba jednak wyciągnę żonę i pojedziemy--jednak to będzie cudowny relaks. Przecież to tylko decyzja i szybkie spakowanie, auto mam sprawne i w drogę, zakupy ew zrobię na miejscu.
rich--dzięki za dobre słowo
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 12.09.2006 19:05

Maciej napisał(a):Wyczekał wszystkich i cwaniakuje :lol: tylko Oliwki tam ładnie pilnuj i o zlocie nie zapomnij :wink:

Trochę też popilnujemy Oliwki ! Co by MAMA trochę na słoneczku spokojnie poleżała.
Jak znam Boni, to też w stróża się zamieni. Nosiło mnie i nosiło !!! W końcu podjąłem decyzję, lądujemy w niedzielę w Podgorze, a i parę spotkań Cromaniackich się szykuje.
Jarek załadował lodówkę piwem, co by nam trochę temperamenty schłodzić. Dla Plumka miała być to niespodzianka, teraz już nie !!!
Do zobaczyska w niedzielę na kolacji !!!!

P.S. Widziałem Podgorę wiosną, zobaczę wczesną jesienią !!!!
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 12.09.2006 19:52

jest piękna Jureczku jest piękna ....
ale Plitvice w barwach złocistych są jeszcze piękniejsze ......
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 12.09.2006 19:53

maciek1956 napisał(a):Miałem jechac 16.09, już wiem, ze jeszcze remont trwa, fachowców trzeba pilnować, może 30.09, ale czy tak póżno warto. Zawsze w Cro jestem w drugiej połowie września, ale pażdziernik ...????? Czy jeszcze warto ??? Jeśli nie--to do wszystkich teraz jadacych---pozdrówcie Cro, wykąpcie się za mnie, poogladajcie cuda natury itd............

Nawet się chłopie nie wygłupiaj żeby się zastanawiać - jechać bo zawsze warto! Nawet tylko kilka dni pełnego relaksu, z dala od codzienności prozy życia daje takiego kopa na cały rok że hej.
Październikiem też bym się specjalnie nie przejmował. Sam o tej porze co prawda jeszcze nie plażowałem (szkoła dzieciaków) ale dobry znajomy (z CRO.PL z resztą) spędził onegdaj fantastyczny urlop na Peljeszaczu w październiku właśnie, z full słońcem i temperaturą 30 stopni. A coś mi podpowiada że taka pogoda będzie tam w tym roku... Byle na południe od Splitu o tej porze roku - szanse dobrej pogody rozsną z każdym kilometrem na południe. Optymalny byłby trójkąt; Hvar-Korczula-Peljeszacz albo jeszcze dalej; Vis i Lastowo - tam pogoda jest murowana.
A woda w południowym Jadranie powinna być na poziomie 22 stopni czyli max tego co da się wycisnąć na Bałtyku (kiedy zdaniem tubylców z Wybrzeża jest "gorąca").
Pozdrawiam i szerokiej drogi życzę!
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 12.09.2006 22:29

potwierdzam słowa Niezawodnego - morze ciepłe( koniec września) temperatuy znośne - nic TYLKO JECHAć

SRETAN PUT Macieju :lol: :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 13.09.2006 09:11

Po takim "kazaniu" niezawodnego i słówku od richa nie mam wyboru, muszę jechać. Aby tylko fachowcy zakonczyli remont i w drogę, przynajmniej na tydzień w Cro. Czyli wyjazd ok 5 pażdziernika.
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 13.09.2006 10:48

Jurek napisał(a):
Maciej napisał(a):Wyczekał wszystkich i cwaniakuje :lol: tylko Oliwki tam ładnie pilnuj i o zlocie nie zapomnij :wink:

Trochę też popilnujemy Oliwki ! Co by MAMA trochę na słoneczku spokojnie poleżała.
Jak znam Boni, to też w stróża się zamieni. Nosiło mnie i nosiło !!! W końcu podjąłem decyzję, lądujemy w niedzielę w Podgorze, a i parę spotkań Cromaniackich się szykuje.
Jarek załadował lodówkę piwem, co by nam trochę temperamenty schłodzić. Dla Plumka miała być to niespodzianka, teraz już nie !!!
Do zobaczyska w niedzielę na kolacji !!!!

P.S. Widziałem Podgorę wiosną, zobaczę wczesną jesienią !!!!

Współlokator, a gdzie to się wybierasz?! Co, sama mam mieszkać?! :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Końcowe odliczanie - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone