Rysio napisał(a):A tak na marginesie 5 sierpnia jest koncert w Cavoglave Czy ktoś się wybiera może
Słyszałem, że Nikolić ma być.
Bocian napisał(a):Wiesz , że Marko nie dostał zgody na koncert w Zagrzebiu? Polityka. Z tego co wiem, to on jest już passe...
Rysio napisał(a):Wiesz ... Zagrzeb to już Europa pełnym pyskiem. Mam tylko cichą nadzieję że klimat się jeszcze długo nie przeniesie choćby na wyspy czy Peljesac
Bocian napisał(a):Wiesz , że Marko nie dostał zgody na koncert w Zagrzebiu? Polityka. Z tego co wiem, to on jest już passe...
Bocian napisał(a):Rysio napisał(a):Wiesz ... Zagrzeb to już Europa pełnym pyskiem. Mam tylko cichą nadzieję że klimat się jeszcze długo nie przeniesie choćby na wyspy czy Peljesac
Dobrze prawisz. Te 5 dni w Zagrzebiu pokazały, że ludzie tam mają wy.ebane na to czym żyje choćby Dalmacja, na to co było... To tak z własnych obserwacji. Chodząc w koszulce czy to Thompsona, czy Vukovarskiej Bolnicy, czy z flagą na klacie, to nie zwracają na ciebie uwagi lub patrzą jak na dziwoląga. W Dalmacji czy Slavonji tak nie było.
Maciej napisał(a):Bocian napisał(a):Wiesz , że Marko nie dostał zgody na koncert w Zagrzebiu? Polityka. Z tego co wiem, to on jest już passe...
Dla chorwackiego establishmentu Marko jest passe przynajmniej od początku rokowań z UE, pewnie 5 lat będzie lekko. Na szczęscie chłop ma łeb na karku, kontroluje co trzeba w przemyśle medialno-muzycznym więc ust mu nie zamkną