napisał(a) kiana » 19.06.2007 22:20
dla wszystkich wielbicieli Thompsonu... jechalam do Zagrzebia i bylam na jego koncercie. Mało który zespoł/wykonawca u nas może wypelnic caly stadion..a jednak Thompsonu sie to udaje. Po koncercie w Splitu na Poljud stadionu gdzie bylo ponad 40000 ludzie,teraz znowu udalo mu sie w Zagrzebiu stadion Maksimir okolo 50000
a ja mysle ze i wiecej. Swietna atmosfera, fajna reakcja publicznosci i wzruszajace momenty na pewno zapadna w pamieć kazdemu kto tam byl. Nie moge opisac jakie uczucie we mnie nastapilo jak zaczely sie pierwsze takty piosenki ČAVOGLAVE,jak Thompson powiedzial "Za dom" a 50000 ludzi jednym glosom do niego "Spremni"..cos niesamowitego,chorwackie flagi wszedzie,nie widzialam az tylu ludzi ubranych na czarno na byle jakim rock koncercie ilu ich bylo na Thompsonu
Do technicznej strony koncertu nie mam najmniejszych zastrzezen - jakosć dzwieku była swietna, dobre nagłosnienie, swiatła dobre, koncert był tez filmowany
Lubie i szanuje jego tworczosc. Dla Thompsona mam tylko slowa pochwaly
Podsumowujac koncert w 3 słowach: swietny, rewelacyjny, doskonały - i to bez przesady
pozdrawiam