słyszycie to coc ja????:):)
daleko daleko iza devet sela!!!!!!
zapraszam wszystkich do kółeczka.....ustasze....razem!!!!!!
pietro napisał(a):Jola L-G napisał(a):pietro napisał(a):mam nadzieję ze i na następnym zlocie Jola będzie mi to "tłumaczyć do ucha "
pobiegałam po innych tematach i wypadłam z tematu właściwego??? sorki Pietro ale co mam Ci tłumaczyć??? (chyba za długo w Crobarze byłam )
Jolu ty na najbliższym zlocie jak przyjedziesz szansę dostaniesz
Jola L-G napisał(a):pietro napisał(a):Jola L-G napisał(a):pietro napisał(a):mam nadzieję ze i na następnym zlocie Jola będzie mi to "tłumaczyć do ucha "
pobiegałam po innych tematach i wypadłam z tematu właściwego??? sorki Pietro ale co mam Ci tłumaczyć??? (chyba za długo w Crobarze byłam )
Wiesz Pietro - taka jestem, że nie czekam na to, że mi ktoś szansę da - ja przejmuję inicjatywę (nie myśl o mnie w negatywach, a w samych pozytywach)
pietro napisał(a):Jola L-G napisał(a):pietro napisał(a):Jola L-G napisał(a):pietro napisał(a):mam nadzieję ze i na następnym zlocie Jola będzie mi to "tłumaczyć do ucha "
Wiesz Pietro - taka jestem, że nie czekam na to, że mi ktoś szansę da - ja przejmuję inicjatywę (nie myśl o mnie w negatywach, a w samych pozytywach)
same pozytywne myśli -trzymam cię za słowo