Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Koncert Thompsona

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 23.04.2007 14:43

http://cropl.wrzuta.pl/film/ra0W6kXDSY/mov00288

Marko z małymi wielbicielkami z widowni, a w przerwie między kawałkami słychać Zetkę i Bruna czyli początek akcji "koszulka" ;)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 23.04.2007 14:55

I jeszcze "Moj Dida..." i Marko nad głowami naszej ekipy ;)

http://cropl.wrzuta.pl/film/kEm1iEoI2D/mov00293
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 23.04.2007 15:02

Niezły czad :wink:
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 23.04.2007 15:15

:D :o :o :o
jeszcze :cry: :cry: :cry: :cry:
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 23.04.2007 17:20

Witajcie -oj ciężko się pozbierać i wrócić do rzeczywistości,wyprawa była super i intensywność przeżyć nie pozwalała odczuwać zmęczenia -ale dzisiaj to już wszystkie kości czuję :wink: niezły trening przed zlotowym meczem :D
po nocnym nieco przymusowym zwiedzaniu Frankfurtu z szalonym taxi-draiverem :twisted: pochodzenia nam bliżej nie znanego :wink: i wczesniejszym koncertem -wrażeń moc!!!
kilka zdjęć "zza kulis wyprawy koncertowej"-to czego nie znajdziecie w gazetach i portalach internetowych :wink: :D

jeden z samochodów z naszej kolumny-lubił się nam urywać :wink:

Obrazek

pierwsza prezentacja flagi na parkingu w Poznaniu

Obrazek

pierwsze zgrupowanie -Poznań

Obrazek

Obrazek

na niemieckiej ziemi-jesteśmy już wszyscy razem-pięć samochodów i 22 osoby :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cdn :D
pirat
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirat » 23.04.2007 18:23

Witam wszystkich nareszcie po pracy.Powiem krótko,sądziłem że pozostała mi zabawa z wnukiem wygodny fotel i pilot od telewizora , na szczęście nie dzięki Wam przeżyłem wspaniałe chwile we Frankfurcie pełne niesamowitych wrażeń raz jeszcze wielkie dzięki wszystkim cromaniakom
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 23.04.2007 20:14

Obrazek

powolutku ekipa zbiera się przed hotelem, wychodzimy na koncert.

Obrazek

jesteśmy już przed halą koncertową, wzbudziliśmy niezłą sensację, zostaliśmy sfilmowani przez jakąś ekipę filmową, wielu Chorwatów nas fotografowało.
Obrazek

następnie kilkugodzinne oczekiwanie na wpuszczenie nas do środka :twisted: , oj dali nam popalić :twisted: :lol:
Obrazek

no i w końcu zaczęło się, koncert był rewelacyjny, byłem w swoim życiu na niejednym koncercie rockowym ale takiej atmosfery nie było nigdy 8O :lol:
Obrazek

a na następny dzień zwiedzanie Frankfurtu oraz zdjęcia-ku potomności :lol:

A tak już na zakończenie : Bruno wielkie dzięki za " pomysła ", a pozostałym siurbniętym ( jak mówi o nas pewna 7 letnia góralka z Warszawy ) za to , że byliście :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano 23.04.2007 22:10 przez kominesku, łącznie edytowano 4 razy
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 23.04.2007 21:31

panie Heniu , podaj pan jak się dobrać to tych fotek , jakieś hasło czy ki ch.... ?
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 23.04.2007 21:37

bazyl napisał(a):panie Heniu , podaj pan jak się dobrać to tych fotek , jakieś hasło czy ki ch.... ?

Noż kurna przed chwilą jeszcze były, o już są :lol:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 23.04.2007 23:38

mama_Kapiszonka napisał(a):
Maciej napisał(a):
W liczbie zrobionych sobie z nami zdjęć przebiliśmy chyba Marko :wink:

To dlaczego TU na cro.pl tak ubogo w ilość??? :-D

Bo trzeba odpocząć, wrócić do normalnośi. Jak znam życie każdy biegł dziś do pracy, a jeszcze rodzina. Trochę cierpliwości, po trochu pokażemy wszystko!!!!!!!!

P.S. Na koncercie nie byłem pod sceną, byłem na widowni i obserwowałem wszystko co się działo wśród " niemieckich" chorwatów.
Nie samowite uczucia mnie targały patrząc na tych ludzi, a w tle, a to było mniamniuśne, był Marko!!! Możecie mi tego zazdrościć! Jestem dumny że tam byłem i z Tymi ludzmi tą muzyką sie poiłem!!!!!
Bruno!!! Dzięki za ten wirus!!!!!
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 24.04.2007 08:06

Dla atmosfery, która w pewnej części była Waszą zasługą na pewno warto było tam pojechać...Mam nadzieję, że entuzjazma Wam nie minie do zlotu. :-)

Zetko, po raz kolejny po obejrzeniu fotek ktoś Ci dał...ze 30 lat..
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 24.04.2007 08:19

mama_Kapiszonka napisał(a):Dla atmosfery, która w pewnej części była Waszą zasługą na pewno warto było tam pojechać...Mam nadzieję, że entuzjazma Wam nie minie do zlotu. :-)

A czy ja mam więcej?! :wink:
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 24.04.2007 10:06

e.zetka napisał(a):
mama_Kapiszonka napisał(a):Dla atmosfery, która w pewnej części była Waszą zasługą na pewno warto było tam pojechać...Mam nadzieję, że entuzjazma Wam nie minie do zlotu. :-)

a ja myślałam , że 18-ście :wink:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.04.2007 10:38

e.zetka napisał(a):

30 lat :twisted: ten ktos nie widzial e.zetki w realu,30 lat to jeszcze mlodość, a e.zetka jest bardzo młoda.Jak pozostale dziewczeta na zdjeciu.
pozdrowienia i tak trzymajcie :) :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.04.2007 11:42

Danka napisał(a):
e.zetka napisał(a):

a ja myślałam , że 18-ście :wink:

Normalnie prokurator jeszcze łapę trzyma :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka