Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Koncert Skoro

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 24.03.2007 00:14

jeśli chodzi o...Skoro to...znam sporo :D :D

koncert o którym wspomniałem jest rewelacyjny, podobnie zresztą inny koncert promujący płytę "Milo Moje"...eh..cóż za dźwięki...a jak na sudemi...pod koniec wychodzi MPT publika wrzeszczy...włos na rękach...gęsia skóra...a potem w duecie Reci Brate Moj...i odjeżdżam...
mam jeszcze taki "starszy" koncercik (97)...tam tak bardziej "tamburasi" zapodaje...ale też miło się to słucha i ogląda
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 24.03.2007 00:23

Łagodzi trochę Skoro muzykę Marko i wtedy jest OK!
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 24.03.2007 00:27

troszkę to inaczej widzę...
myślę że chłopaki mają podobne spojrzenie na Hrvatską historię i teraźniejszość...
do tego to przyjaciele...a Mirek to nawet ojciec chrzesny...Markowego dzieciaka :D
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 24.03.2007 00:33

Bruno napisał(a):troszkę to inaczej widzę...
myślę że chłopaki mają podobne spojrzenie na Hrvatską historię i teraźniejszość...
do tego to przyjaciele...a Mirek to nawet ojciec chrzesny...Markowego dzieciaka :D

Dobrze prawisz, Bruno:)
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 24.03.2007 00:36

Zapewne Bruno masz racje .Ja tak mocno nie siedzę w temacie,ale tak to czuje .Szanuje upodobania wszystkich. :D
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 24.03.2007 00:36

Joluś miło Cię widzieć..koleżanko sympatyczna :)))
tak sobie ostatnio wspominałem nasz pierwszy raz :)))
kiedy to było???...jak nic ze trzy lata :)))
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 24.03.2007 00:46

m82m napisał(a):

Zapewne Bruno masz racje .Ja tak mocno nie siedzę w temacie,ale tak to czuje .Szanuje upodobania wszystkich. :D

no ja nie inaczej... każdy słucha tego co lubi..można komuś pokazać to czy tamto...ale przy czym pozostanie..to już jego własny wybór...
ja wychowałem się na punkrocku, potem przyszedł oi music i vikingrock...a potem Cro music i Thompson...ale nie tylko Lubię Bijelo Dugme, Alena, Tifę, Parniego, Prljavo, Sidhartę, Plavi, Skoro, Divlje, ...i tak można by wymieniać...do rana...:)

generalnie jestem tolerancyjny nie tylko muzycznie... :D :D
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 24.03.2007 01:00

Bruno napisał(a):
m82m napisał(a):

no ja nie inaczej... każdy słucha tego co lubi..można komuś pokazać to czy tamto...ale przy czym pozostanie..to już jego własny wybór...
ja wychowałem się na punkrocku, potem przyszedł oi music i vikingrock...a potem Cro music i Thompson...ale nie tylko Lubię Bijelo Dugme, Alena, Tifę, Parniego, Prljavo, Sidhartę, Plavi, Skoro, Divlje, ...i tak można by wymieniać...do rana...:)

generalnie jestem tolerancyjny nie tylko muzycznie... :D :D

Więc jest nam po drodze :D :D :D
Szkoda ,że PLATON ma z tym problem.
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 24.03.2007 01:08

tu o nim nie rozmawiajmy...szkoda na to literek...
on ma problem ...z samym sobą...ale to jego problem nie nasz

a wracając do muzyki...
to teraz ..Olo (super facet) reedukuje mnie muzycznie...
no bo wiesz punkrock..trzy chwyty i do przodu...
a Olo podsyła mi jakieś progresywne klimaty...i fajnie jest :)))
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 24.03.2007 01:16

Bruno zazdroszcze WAM tego spotkania na koncercie.Dobrej zabawy!!!
Spadam bo jutro pracuje :D
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 24.03.2007 01:17

no to czas najwyższy lakować :)))

na koncercie będzie super...bo fajna muza i fajni ludzie

ale jak będzie gdzieś Skoro...trzymam za słowo :)))

dobranoc
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.03.2007 01:24

Ponieważ SKORO u mnie w rankingu przed MPT i podobnie jak u m82m na I pierwszym miejscu :lol: wśród wykonawców chorwackich - mimo późnej pory
muszę sie tu wpisać aby wiedzieć co się tu dzieje :lol: :wink:
:papa:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 24.03.2007 01:29

Janusz może i my ze SKORO się przebijemy :D :D :D
Jest najlepszy!

PozdraV!!!!
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.03.2007 01:30

bla myślałem że Marko :cry:
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 24.03.2007 01:34

MPT ma swój klimat i Skoro ma swoje pieśni .....
Dla mnie obydwoje są na jednym poziomie artstycznym ..... choć każdy prezentyje inny klimat... są dni że wole Skoro a dądnie że je jest to na przykład Alen Islamovicz a czasem MPT..... zresztą żeby ogarnąć całokształt CRO muzy..... potrzeba duuuuużo czasu i chęci
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka